Mitől nőlne gyorsabban a haj? Leggyorsabban. Ne ugorjatok át a kérdésen azért mert már 120-an feltették!
Gyorsabb hogy ha vágják, havonta pl ezt tudom.
De hallottam már olyat is hogy nől a haj a banántól.. ti tudtok ilyeneket? mit gondoltok nőhet a banántól? sztem hülyeség... de nem tudom. Tudtok vmit ajánlani?meg hallottam ricinus olajról télleg jó ráá? azt hogy kéne használnom ?
Nem nő gyorsabban a haj attól, ha havonta vágatod...
Gondolj bele! A hajhagymáknak semmi köze az élettelen hajvégen történő beavatkozásokhoz, ráadásul havonta 1 cm-t nő a haj, de ha még ezt is levágatod az esedékes fodrászkodáskor, akkor egy helyben toporogsz. Nem?
Rendszeresen érdemes fodrászhoz járni, de hogy gyorsabban nőjön, nem kell havonta vágatni.
Ami a növekedést gyorsítja, az a fejbőr rendszeres masszírozása. Esténként lefekvés előtt az ujjbegyeiddel messzírozd egy kicsit a fejbőrödet! Ezáltal élénkül a vérkeringésed, több tápanyag jut a hajhagymákhoz, így azok aktívabban működnek. Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!