Mitől nőlne gyorsabban a haj? Leggyorsabban. Ne ugorjatok át a kérdésen azért mert már 120-an feltették!
Gyorsabb hogy ha vágják, havonta pl ezt tudom.
De hallottam már olyat is hogy nől a haj a banántól.. ti tudtok ilyeneket? mit gondoltok nőhet a banántól? sztem hülyeség... de nem tudom. Tudtok vmit ajánlani?meg hallottam ricinus olajról télleg jó ráá? azt hogy kéne használnom ?
Először is,attól nem nő gyorsabban a haj,ha sűrűbben van vágva... Attól még,hogy havonta,vagy félévente vágatod,ugyanúgy csak kb 1cm nő havonta a haj.Csak optikailag látszik sűrűbbnek,dúsabbnak a haj,mivel az elvékonyodott része le van vágva.
Az A és a D vitamin,ami a haj szerkezetének javításában segíthet,itt megtalálod hogy milyen ételekben vannak ezek főleg benne: [link]
Egy fodrász voltam :)
Köszönöm =) de igaz hogy a banántől nől a haj ? a Vitanol C segít rajta ? gyorsabban nőől?
most hogy nyári szünet van, nem vasalom, kondícionáló balozsamot haszn álok töredezett hajra, havonta vágatom, és szeretném ha egy kicsit gyorsabban nőne Vitanol C képes rá hogy segíítsen ?
Csinalj alma ecetbol es bentonite agyagbol (arc pakolasara hasznaljak) suru masszat. Ezt rakd hajadra, 4-5 szor hetente, hagyd rajta amig csak tudod. Ha fel ora, az is segit. utana samponozd mint mindig. Segit a hosszu, egeszseges, dus hajhoz. Mar ketszeri pakolas utan eszre fogod venni. En is kiprobaltam, hasznalom.
A felettit valaszoltam mar egy masik kerdezonek.
Ricinus nagyon jo haj, szorzet gyors novelesere es dusitasara.
En szempillamra hasznalom, minden este. Azert este, mert barhogy vigyazok hogy a szembe ne menjen bele, mindig duplan latok tole, Igy irany, alvas. Spiralt nem kell hasznalni, mert soteti a szempillat, es 6 hetenkent festetem.
El tudod kepzelni, hogy mennyire nem praktikus a ricinus hasznalata nagyobb feluletre?
12:30
Neked nőtt már a szempillád a ricinus olajtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!