Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés, ötletek?

Szőrtelenítés, ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok és le szeretném szőrteleníteni a hátam, viszont nem tudom hogy csináljam. Kozmetikushoz nem szeretnék menni. A normális válaszokat előre is köszi.

2019. júl. 10. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Elektromos borotva. Megkérheted anyud, apud, vagy tesód biztos letolják a kedvedért, hogy ne legyen olyan foltos mintha magadnak csinálnád.

Gyanta sem vészes, egyedül talán az ára lehet nemtetszős kozmetikusnál de otthoni szettet is lehet venni. Van olyan haverom akinek a hátát én gyantázom ha megkér rá.

2019. júl. 10. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, szerintem megkérem akkor haveromat. Annyira még nem szőrös amugy, hogy elektromos kéne.
2019. júl. 10. 20:39
 3/7 anonim válasza:
De ezt most nem értem, kérdező! Mi a bajod a kozmetikusokkal? Pont arra vannak, hogy ezt megcsinálják neked. Miért nem akarsz hozzájuk fordulni?
2019. júl. 10. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azért kicsit gáz lenne hogy ennyi idősen odaallok hogy gyantazd mar le. De lehet csak en vagyok igy vele
2019. júl. 10. 22:44
 5/7 anonim válasza:
100%

Figyelj! Nem vagy egyedül, és nem ciki. Az, hogy mások nem beszélnek róla, vagy nem ismersz olyan embereket, akiknek hasonló vágyai, elgondolásai vannak, az még nem azt jelenti, hogy nincsenek ilyen emberek, hogy nem léteznek. Ez a te agyadban van így, ahogy képzeled, félsz és szégyenlős vagy, mert új dolog az életedben. Én is így voltam azza, amikor belevágtam abba, hogy megoldjam a fitymaszűkületemet. Évekig halogattam, féltem, szégyenlős voltam, nem mertem beszélni róla. Egyetlen embert találtam, aki megnyitott, az rúgott se ggbe, onnantól ment minden és álltunk neki a megoldásnak. Valódi szakértő, azóta nem félek az orvosoktól és évente visszajárok hozzá kontrollra már csak azért is mert egy csomó olyan hasznos tanácsot kaphatok, amiket sehol máshol nem olvashatok főleg nem személyemre szabottan!

Aztán ott van a pedikűr, az is egy ciki témának számított, csak mert a nagyim rendszeresen csináltatta, én meg erre azt mondtam, hogy ez olyan "öreges" dolog, nekem fiatalnak oltári ciki! Aztán történt valami, ami megváltoztatta erről a véleményemet, azóta én is néha befizetek egy pedikűrre, pedig fiatal vagyok!:D

Szóval hagyd ezt a hülyeséget és menj el a kozmetikushoz! Én is voltam kozmetikusnál is, hidd el nem ciki és ezerszer jobb mint itt szenvedj, aztán itt sírj segítségért ha elrontasz valamit, mert semmi tapasztalatod! :D

2019. júl. 10. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan nem gaz, nem vagy mar olyan fiatal, siman elmehetsz a kozmetikushoz:) ha megsem szeretnem, lehet otthon is gyantazni, vagy borotvalni, nagyjabol ezeket az alternativakat ajanlanam
2019. júl. 11. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 5. tök jól összefoglalta. Ha megnézed pár kozmetikus honlapját, a többségnél külön férfi árlista van, akkora az igény ilyesmire. Nekik ez a dolguk, és a maximum, amit gondolni fognak rólad, hogy igényes vagy, amiért meg akarsz szabadulni a hátszőrödtől (aminél ők már egészen biztosan sokkal durvábbakat láttak).
2019. júl. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!