Szőrtelenítés, ötletek?
Elektromos borotva. Megkérheted anyud, apud, vagy tesód biztos letolják a kedvedért, hogy ne legyen olyan foltos mintha magadnak csinálnád.
Gyanta sem vészes, egyedül talán az ára lehet nemtetszős kozmetikusnál de otthoni szettet is lehet venni. Van olyan haverom akinek a hátát én gyantázom ha megkér rá.
Figyelj! Nem vagy egyedül, és nem ciki. Az, hogy mások nem beszélnek róla, vagy nem ismersz olyan embereket, akiknek hasonló vágyai, elgondolásai vannak, az még nem azt jelenti, hogy nincsenek ilyen emberek, hogy nem léteznek. Ez a te agyadban van így, ahogy képzeled, félsz és szégyenlős vagy, mert új dolog az életedben. Én is így voltam azza, amikor belevágtam abba, hogy megoldjam a fitymaszűkületemet. Évekig halogattam, féltem, szégyenlős voltam, nem mertem beszélni róla. Egyetlen embert találtam, aki megnyitott, az rúgott se ggbe, onnantól ment minden és álltunk neki a megoldásnak. Valódi szakértő, azóta nem félek az orvosoktól és évente visszajárok hozzá kontrollra már csak azért is mert egy csomó olyan hasznos tanácsot kaphatok, amiket sehol máshol nem olvashatok főleg nem személyemre szabottan!
Aztán ott van a pedikűr, az is egy ciki témának számított, csak mert a nagyim rendszeresen csináltatta, én meg erre azt mondtam, hogy ez olyan "öreges" dolog, nekem fiatalnak oltári ciki! Aztán történt valami, ami megváltoztatta erről a véleményemet, azóta én is néha befizetek egy pedikűrre, pedig fiatal vagyok!:D
Szóval hagyd ezt a hülyeséget és menj el a kozmetikushoz! Én is voltam kozmetikusnál is, hidd el nem ciki és ezerszer jobb mint itt szenvedj, aztán itt sírj segítségért ha elrontasz valamit, mert semmi tapasztalatod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!