Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett hajat lehet tovább...

Festett hajat lehet tovább világosítani?

Figyelt kérdés
Sötét színű hajamat több árnyalattal világosabbra szívattam és festettem. Hogyan tudnék még világosabb színt elérni? :)

2019. júl. 3. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, lehet egészen a csibesárgáig, ugyanis a teljesen elszíntelenített haj ilyen. Ha ennél is világosabb fehéres szőkére akarsz, akkor rá kell festeni.

De amúgy semmiképp nem ajánlom, mert utána olyan sprőd és borzasztó állapotú lesz, hogy egy vagyonba + rengeteg időbe kerûl, amíg visszanyeri az eredeti állapotát.

2019. júl. 4. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy egyszer már leszívattad.
2019. júl. 4. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Az eredeti hajszínem 2-3as között volt. Leszívás után világosbarnára lett festve, különben narancssárga lett volna. Így most 6-7es árnyalatú. Én 8-9es szeretnék lenni tehát nem fehér, nem platina szőke.

A leszívás és festés hatására semmi negatív hatást nem tapasztaltam a hajamon, bár nagyon odafigyelek az ápolására. Nyilván nem szeretném elroncsolni és sprőddé tenni, csak pár ányalattal szeretnék világosabb színt. Ehhez újból le kell szivatni a hajamat vagy elég bolti világosító hajfestéket használnom? Vagy mit érdemes csinálni, hogy világosabb legyen?

2019. júl. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!