Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A teafa olajat pontosan...

A teafa olajat pontosan hogyan használjam?

Figyelt kérdés
Sok pattanásom van, én eddig úgy használtam hogy a krémembe belekevertem pár cseppet és úgy vittem fel az egész arcomra. Viszont olvastam hogy nem szabad az egesz arcra felvinni mert nagyon szárít és csak a pattanádokra szabad. De azt is olvastam hogy vattakorongra kell cseppenteni pár cseppet és úgy felvinni magába. De akkor most hogy kell helyesen használni?
2019. júl. 3. 11:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy minden nap használhatom?
2019. júl. 3. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csepegtesd fultisztito palcikara, es ugy menj at a pattanasaidon ovatosan. Valoban nagyon szarit a teafaolaj, ezert csak a problemas teruletre erdemes felvinni. Bajod nem lesz belole, ha minden este atkened egyszer a pattanasaid.
2019. júl. 3. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell keverni krémekkel, mert nem tudhatod, a krémből milyen összetevővel lép reakcióba és még nagyobb gyulladást, vagy irritációt okozol magadnak. Ha nem vagy vegyész, ne kísérletezz nagyon.

Szerintem is célzottan, csak a problémás pontokra vidd fel kicsi vattával, fültisztítóval.

2019. júl. 25. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!