Hogyan használjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hajnövesztés/ápolás céljából szeretnék Aloe verát vásárolni. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni olyat, aminek a levelei egyből használhatóak. Vagy esetleg lehet csak simán leveleket kapni? Esetleg étkezési célból is használnám, mert azt mondják finom. Tulajdonképpen, ha az egész növényt meg kell vennem az sem baj, mert szívesen gondoznám, de azért érdekelne, hogy lehet e magában csak a levelét megvenni. A válszokat előre is köszönöm!

2019. máj. 10. 14:16
 1/2 anonim válasza:

Szia! Ezen az oldalon úgy látom tudsz friss leveleket rendelni: [link]

Viszont ha étkezési célokra is szeretnéd használni, lehet hogy praktikusabb lenne már gél formában venni, ilyet több helyen is találhatsz, drogériákban is, aloe vera gél/zselé néven.

például: [link]

De úgy tudom Budapesten piacokon is vehetsz csak levelet.

2019. máj. 10. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elég nagy növényt kellene vásárolnod, hogy folyamatosan tudd használni a hajadra és még enni is tudj belőle. Csak a belső kocsonyás gélje fogyasztható az aloe verának.Eléggé egzotikus íze van.

Én is inkább azt javaslom, hogy a növény helyett kész termékeket használj a hajadra és fogyasztásra is. Lényeges a minőség, hogy stabilizált aloe verát tartalmazzanak.Én a legjobb minőséget, a forever aloe vera alapú termékeit használom, fogyasztom, amit közvetlenül a cégtől vásárolok és már jelentős kedvezménnyel, garanciával.

2019. máj. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!