Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne szebb a bőröm?

Hogyan lehetne szebb a bőröm?

Figyelt kérdés
a hasamon sok stria van, nagyon rosszul néz ki (pedig már lefogytam de még mindig pirosas) és az egész testemen sok a kisebb pattanás, valószínűleg az izzadás és az egész nap viselt ruha miatt. Szerettem volna fehér maradni, de elképzelhető, hogy a Napsütés segítene rajta?

2019. júl. 2. 07:18
 1/6 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy sokszor a pattanások, amiket kinyomok vér követi és ezt se szeretem...
2019. júl. 2. 07:19
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

Étkezz egészségesen, igyál napi minimum 2 liter vizet, borogasd a pattanásokat kamilla vagy körömvirág teával, hordj pamut és lenge ruhákat.

A stira soha nem fog elmúlni végleg, halványodni fog csupán.

2019. júl. 2. 07:31
 3/6 A kérdező kommentje:
nem tudok olyan ruhát hordani sajnos munka miatt
2019. júl. 2. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nap,szoli szépítő a bőrt

,Használj borradiet,testapolot ,igyál sok vizet

2019. júl. 2. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A bio oil jó a striákra,anyukám azt használa, de azt is olvastam hogy citromlével lehet őket halványítani. Én azt próbáltam, nem vált be. :D

Ha a pattik gyulladtak, használj rájuk aloe vera gélt. Lehet hogy a tusfürdőd nem jó a bőrödnek.

Esetleg próbáld ki a testradírokat, lehet hogy segítene, de a napsütés szerintem mindenképp segítene, leszárítaná őket.

2019. júl. 17. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A napsütés pont hogy inkább még jobban "beleégeti" a pattanások helyét a bőrbe...
2019. aug. 21. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!