Akik már próbálták a kókusz olajat hajra nektek
használt?
Figyelt kérdés
Krémmánián elég jó értékelések vannak róla, kíváncsi vagyok, hogy nektek bevált-e? (A dm-ben kaphatót szeretném kipróbálni) Puhább, fényesebb lett-e a hajatok tőle?
Nem csodatermék de valami pozitív hatása azért volt.
Arra figyelj hogy finomítatlan, szűz kókuszolajat vegyél, mert a finomított nem jó erre, és az olyan termékek amik azt hirdetik hogy kókuszolajat tartalmaznak, az hírről sem látott :)
2019. jún. 30. 11:22
2/9 anonim válasza:
Nem kell tőle csodát várni, de használ. Sokkal puhább lesz tőle a hajam néhány hét erejéig. A göndörség is tovább marad benne. Valamint azt vettem észre, hogy utána akár kétszer olyan tovább bírom hajmosásig, mert kevésbé zsírosodik. De ez lehet attól van, hogy sokkal alaposabban samponozok. :D Mert brutál nehéz kimosni, erre készülj fel. Ja és finomítatlant vegyél! Onnan tudod, hogy jót vettél, hogy kókusz illata van.
2019. jún. 30. 11:48
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
A finomítatlan változat is kapható a DM-ben?
2019. jún. 30. 12:27
4/9 A kérdező kommentje:
Illetve láttam BIO kókuszolajat is, az mennyire hatásos?
2019. jún. 30. 12:32
5/9 anonim válasza:
Bio, extra szűz, finomítatlan.. ezek mind ugyanazt jelentik. Én ilyet szoktam venni:www.dm.de/dmbio-kokosoel-nativ-p4010355584946.html
2019. jún. 30. 14:10
6/9 anonim válasza:
Az extra szűz stb egyáltalán nem ugyanazt jelentik. :D
Pl. vehetsz teszkóban extra szűz oliva olajat, de az is tele van ugyanazzal a fossal, mint az összes többi.
2019. júl. 1. 08:38
7/9 anonim válasza:
Én az euro familyben szoktam venni, 1200 ft 1 kg. Tökéletesen jó erre.
2019. júl. 3. 23:06
8/9 anonim válasza:
Ha erre gondolsz: [link] - ehhez a kókuszolajhoz nagyon hasonló a dm-ben ez: [link] Mindkettőnek nagyon erős kókuszillata van és az állaguk is nagyon hasonló - szobahőmérsékleten általában víztiszta, folyékony.
Én olívaolajat próbáltam egyszer, szuperjó volt és a fejbőröm olajsokkot kapott tőle, hetekig nem zsírosodott a hajam utána. Aztán persze visszaállt, hiszen a gyakori hajmosás generálja a zsírosodást is, mint ahogy az arcnál is megfigyelhető, hogy a szappan szárítását a bőr fokozott zsírtermeléssel próbálja ellensúlyozni.
2019. júl. 4. 14:08
9/9 anonim válasza:
Kókusz olajat összekvertem ricinus olajal,nem voltam rest,rákentem a hajamra,anyi tórtent hogy az akkori festett szálkás hajamat is megpuhitotta egy idegig de nem tette helyre,azóta már szépen lenőtt,majd még megprobálom hátha hamarabb nő vele viszont az a baj,hogy nagyon olajos tehát iszonyuan bezsirositja a böröm,kimosni sem a leg egszerűbb, kb az egesz tested befogja szoval macerás,kippatogok tőle szoval átgonodolom hogy majd ujra tartok e egy heti 1x vagy kétheti 1x kurát vele, az biztos hogy a legjobb hidratálo amit csak adhatsz a hajnak akkor nem is használtam plusz hajbalzsamot csak samponnal kimostam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!