Használt valaki kókusz pólyát?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?2010. szept. 19. 21:10
1/5 anonim válasza:
Igen, én olyat vettem, csak eléggé hullott, ezért közvetlenül a kókusz betétre varrattam anyóssal egy huzatot, és így raktam bele magába a pólyába a helyére, ahová be lehetett csúsztatni. Kisfiam nagyon szerette, jókat aludt benne a nappaliban. Persze csak addig raktam bele, amíg nagyon pici volt, mert aztán két hónaposan már elkezdte kinyomni magát hason, utána nem tűrte el, hogy nagyon körbe van benne bugyolálva.
2/5 anonim válasza:
Barátnő vvett, bnagyon megbánta, egyszer sem használta, nem lehet rendesen felvenni ölbe.....
nekünk sima pólya volt, 6 hetes koráig aludt benne, nagyon jól fel lehetett venni ölbe, sokszor altattuk (ringatás) így, a kókuszpólyában ez lehetetlen
4/5 anonim válasza:
Nekem nem jött be, kényelmetlen volt abban fogni a babát, felesleges pénzkidobás 2/3 hétre napi 1-2 alkalomért!
Szoptatos párna viszont bevált, mert azon szopizott 8 hónapos koráig, amúgy meg vagy ölben volt, vagy a hintájában, vagy mellettem a kanapén. Kiságyba csak aludni járt:)
5/5 anonim válasza:
Hát én meg csak jót tudok irni róla.Nekem már a kórházban is abban aludt mellettem,még a doki is megjegyezte milyen jó dolga van:-))Könnyebb felvenni,nekünk is és a látogatóknak is,illetve a kislányom is láthatóan jól érezte magát benne.Mai napig azon alszik szét teritve a kiságyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!