Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha fekete a hajam, akkor be...

Ha fekete a hajam, akkor be tudom festeni kékre?

Figyelt kérdés
Jelenleg is kék a hajam, de csak színezőt használok, amitől eléggé kék a hajam, de szeretném rendesen befestetni kékre, mert ez így eléggé sokba kerül hosszútávon, hogy hetente venni 2e Ft-ért színézőt. A hajamat, viszont nem szeretném szőkére festeni maximum 1 hétig, mert nagyon hülyén néznék ki szőkén, viszont a kék nekem jól áll. Ti mit ajánlotok nekem? Lehet análekül is kékre festeni a hajamat, hogy kiszőkíteném?

2019. jún. 28. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. A feketén semmi sem látszik meg.
2019. jún. 28. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
nekem vállalta úgy fodrász tavaly, hogy kedden utolsó vendég voltam, szőkített, szerdán elbújtam az emberiség elől, és csütörtökön visszasunnyogtam a fura színnel hogy befesse kékre (egyben nem volt hajlandó megcsinálni, mert félti a hajam, de így háromnapban lezavartuk)
2019. jún. 28. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 akkor én is ezt fogom csinálni, csak én nagyon sokat szoktam sétálni biciklizni stb, de akkor 1 hétig nem fogok 😅😂😂 köszi mind a kettőtöknek 😁😁
2019. jún. 28. 19:48
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Fekete hajat akkor tudsz kékre festeni, ha előtte kiszőkíted. "Rendesen" befesteni kékre nem tudod, mert kékből csak színező van. Annyit tehetsz, hogy jó minőségűt használsz és azt nem hetente kell frissíteni, hanem az alfaparf true blue pl. 1500 ft és egy hónapig is megmarad.
2019. jún. 28. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg egy hidegebb lila rendes hajfestékkel lehet megérné megpróbálni, vannak festékek amik 1-2 árnyalatot előszőkítés nélkül is kiszednek (pl a loreal majicontrast de azok vörösek, még a lila is vörösesebb) arra ha rámész kékkel már jobban előjön a szín.
2019. jún. 28. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!