Mennyibe kerülne fodrásznál fekete hajból sötétpiros hajat festeni?
Ilyet itt ne kérdezz...
Minden fodrász más árakkal dolgozik.
Menj el s kérdezz meg pár környékbeli fodrászt.
Nem tudom hány éves lehetsz, de szerintem fiatal. (Nem vagy talpra esett, ha meg lenne megszokott fodrászod, akkor felhívnád.)
Ám igaza van kommentelőnek:
Nem ajánlott!
Én nem festetem a hajam, 3x annyira dús, mint kedves ismerősöké.
Családunk egyik barátját pedig kiröhögtük, amikor a vállig érő haja helyett kb 10cm es pumukli fejjel állított be. (fekete haját akarta átfestettni xD)
Másik ismi hisztirohamot kapott az 5 éves találkozón :). Enyém kulcs csonttól combközépig megnőtt, neki meg csak lapocka alá. Festés és hajvasalás szétcseszte a haját.
Amikor megkérdik mivel ápolom:
Legközelebb kézre eső tusfürdővel, hajközéptől balzsam, fésülés miatt.
Ha kiengedett hajjal megyek valamerre, benedvesítem és kiszárítom egyenesre (pl konty vagy hajgumi után)
Vigyázz a hajad s tested többi részének az egészségére.
Nah meg a haj lenövés festésnél ciki, de sokan nem foglalkoznak vele.
Ezt lehet megfigyelni az embereknél.
+ a szemöldököt sokan nem festik olyanra, amilyen a haj...
Nem szívatni kell, hanem hajradírral leszedni róla a feketét és után befesteni a kívánt színre. Maga a hajradír kb. 4000 ft, derékig érőre a duplája, tehát ha otthon esel neki már az is kb. 8 ezer. Fodrászál valószínűleg a duplája.
Szívatni semmiképpen se engedd, fodrásszal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!