Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elmondanátok milyen a Szentkir...

Elmondanátok milyen a Szentkirályi Hair (Anita & Dávid)? Tapasztalat, vélemény érdekelne.

Figyelt kérdés
Próbáltam utána olvasni neten, de nagyon véglet vélemények vannak, ezért érdekelne ki-ki saját maga mit tapasztalt. Köszönöm

2019. jún. 26. 21:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Miert nem tartottak meg?
2020. júl. 24. 14:17
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt idejük a kutyára.
2020. okt. 31. 18:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Bár régebbi a kérdés, de hátha hasznos lesz valakinek: Anitához jártam évekig, többször átvert. Megbeszélt időpontunk volt, kivettem szabadságot, odamentem és nem volt ott. Akkor még otthonról dolgozott, hiába csengettem, nem nyitott ajtót, írtam neki, majd jött a kamuszöveg.

Volt, hogy iszonyatosan elrontotta a hajamat, amit ő is elismert és volt "kedves" felajánlani, hogy kijavítja, majd ezért volt pofája elkérni 10000 forintot anyagköltség néven.

Aztán akkoriban úgy hirdette magát, hogy ő Loreal Professionel-lel dolgozik és a szemem előtt nyomta ki a noname festéket. :)

Ezenkívül nem egyszer fikázta a többi vendégét előttem, kibeszélte őket, hogy hogy néznek ki, meg milyen a ruhájuk. Legviccesebb, hogy ő mondta, hogy mekkora undorító műszája van az egyik vendégének, most meg akkora p.icsa szája van Anitának, hogy nekem a belem fordul ki tőle. :D

A magánéleti résszel meg teljesen egyetértek, hogy nem ránk tartozik, csak tudnám, hogy akkor miért teregetik ki a szennyest ország-világnak.

2020. dec. 8. 17:55
 24/29 anonim ***** válasza:

A hajával megy valaki oda, akkor miért kritizálja az öltözékét, nem mindenki járhat Gucciban, még ha ő meg is engedheti magának..

A magánéletről nem tudok sokat, egyszer csak észrevettem, hogy Dávid már másik lánnyal tesz fel képet, Anita meg még mindig Szentkirályi néven futott instán és akkor mondta, hogy erőt kell venni magán, hogy megváltoztassa a nevét.

2020. dec. 20. 11:17
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel leszarom, hogy öltözik egy fodrász, a hajam legyen jó, nekem nem egyszer elrontotta, plusz emberileg leszerepelt, mikor más vendéget beszélt ki nekem.
2020. dec. 20. 11:53
 26/29 A kérdező kommentje:

A kérdés kiírása óta sok minden változott, nekem D. esetén az a fura, hogy csak ilyen fiatal lányokkal tud együtt dolgozni a legtöbb kezdő, aki meg nem mint például a Niki az meg olyan lekezelő mindenkivel, hogy döbbenet. Legutóbb insta élőjükből láttam pár percet és a saját főnöke oldalán olyan stílusban beszélt az emberekkel, hogy csak pislogtam. Értem én ők barátok, de ez egy vállalkozás és kifele nagyon nem profi ezt mutatni, piásan beszólogatni a követőknek hát ez vicc. Javaslom inkább az edző párjával foglalkozni, aki szintén ott volt, akkor lehet nem kacsintgatna más fele. ;)

Nekem amatőr ez a csapat főleg, amikor barátnőm mesélte aki volt náluk (de instán is kint van mindig erről kép ), hogy full kaja szagban szépülsz, mert ott sütnek, főznek, hát én nem tudom, de nagyon fura. Aki mégis bizalmat szavaz nekik, azoknak sok sikert. :D

2021. jan. 26. 13:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Aki Anitához megy, az veheti úgy is, hogy hozzájárul a következő plasztikájához! :D

Mű száj, mű orr, mű minden lassan... Borzalom, ahogy kinéz.

2021. márc. 12. 21:58
 28/29 anonim ***** válasza:
68%

27, engem nem érdekel, hogy egy szolgáltató mire költi a pénzt, amit a szolgáltatásért fizetek. Felőlem szabassa szét magát kedvére, nem nekem kell, hogy tetszen.

A legfontosabb, hogy szakmailag jó legyen és mondjuk nem árt, ha emberileg sem utolsó. Ha nekem kibeszél más vendégeket, akkor nagyon valószínű, hogy engem is kibeszél másoknak.

2021. márc. 14. 15:02
 29/29 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az a furcsa milyen aprócska a Dávid! Amikor élőzik mindig magasabbnak tűnt nem tudom miért és most láttam Győrben nagyon alacsony.
2023. jún. 4. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!