Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elmondanátok milyen a Szentkir...

Elmondanátok milyen a Szentkirályi Hair (Anita & Dávid)? Tapasztalat, vélemény érdekelne.

Figyelt kérdés
Próbáltam utána olvasni neten, de nagyon véglet vélemények vannak, ezért érdekelne ki-ki saját maga mit tapasztalt. Köszönöm

2019. jún. 26. 21:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Hozzájuk ne!! A szalonban Dávid van meg alkalmazottak, ahogy írták előttem Anita pedig külön, de egyiket sem javaslom. Nem azért, mert pl Anita ne lenne jó csak ár /érték arányban nem az, a férje meg (mert még papíron az) csak pár éve csinálja, hisz ő pincérkedett sokáig nem ez a munkája fiatal kora óta.

Priviben írok 2-3 jó fodrászt amennyiben fővárosi érdekel és akikkel az elmúlt 11 évben elégedett voltam ki-ki másban kiemelkedő.

2019. júl. 2. 22:12
 12/29 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom még nézed - e válaszokat, mert régebben írtad ki kérdést: szerintem ügyes a Dávid és Anita is, de ahogy írták már külön helyen dolgoznak. Anita előbb volt fodrász, mint Dávid ő csak pár éve csinálja, de szerintem jól. Az más kérdés romlott a színvonal az elmúlt fél évben kb már senkinek nem ajánlottam a fodrászatot most magánéleti dolgokat kár boncolgatni ő dolguk, de én is azt gondoltam elhanyagolta egészet most úgy látom sok a változás újra komolyan veszi és így újra jó lesz /lehet. Azt a részét még nem kezeli profin, hogy kell negatív dolgokra reagálni legyen itt szó Google értékelésről vagy tiltásokról, nem egy cég vezetőjéhez méltó pár reakciója elismerem, de idővel ezt is tudni fogja kezelni személyeskedés nélkül, "hiszti" nélkül. Szóval ne ezekre, ne csak ezekre alapozzatok adjatok neki egy esélyt a szalonban én azt mondom csajok! Végeredményben a munkája, hajatok a lényeg nem Dávid stílusa. :D Ha most tényleg olyan komolyan veszi újra mint ahogy mutatja, akkor én is vissza fogok térni hozzá a szalonba!
2019. júl. 24. 00:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj 12-es én elolvastam most így reggeli kávézás közben, ahogy reagált a negatív értékelésekre és a lábam be nem tenném hozzá! Az egyik azért nem ír igazat szerinte, mert nem ismeri/ nem járt még ott mindezt névről érted, mintha nem lehetne férjezett név mondjuk és mást használt náluk vagy a másik, aki nyilván pocsék hajjal érkezett, a harmadiknál nem érti egy hapsi miért pontozza le hisz csak sz@r volt a szalonban órákig. Én komolyan nem értem ezt a Dávidot, most tényleg ennyire egyszerű vagy viccelődik? Remélem utóbbi én nem akarom elhinni ezeket a válaszokat méltónak tartja a vállalkozásához. Olvasgasson kicsit értékeléseket, hogy reagál profi Vezető még akkor is, amikor egyértelműen kamu okkal vagy indoklás nélkül kap egy csillagot a cége. Ha a helyében lennék én felvennék egy jó szakembert magam mellé, aki kommunikál helyettem, mert lehet jó fodrász, de hogy a közösség médiát kerülnie kéne az 100%.
2019. júl. 26. 06:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2019. júl. 26. 08:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Dávidhoz ne menj nekem nagyon nem hiteles és tudjuk egy jó fodrász - vendég kapcsolatban kell az megbízz benne szinte úgy érezd egy jó barátod / már ha nem évente egyszer jár valaki / arról nem is beszélve csak pár éve fodrász ő amúgy vendéglátós. Ez önmagában nem zárja ki nem lehet jó, de a tapasztalat az tapasztalat a kritikát meg nem tudja kezelni pedig ha azokból tanulna sokkal előbbre lehetne!

Budai és pesti oldalon is tudok jó fodrászt, egyik kollégám haját csinálja ezer éve másik tesómét és enyémet priviben megírom kik ők nem akarok itt "reklám szagot" már ha még aktuális?

2019. aug. 25. 02:33
 16/29 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon negatív a tapasztalatom és szívből nem ajánlom senkinek. Balayage-t kértem, de inkább lenövést kaptam egy jó nagy sárga résszel. Dávid kezdte a szőkítési folyamatot, majd egy éppen ráérő kollega folytatta. Kommunikáció 0 volt. Illetve kértem a szőkítőbe védő elixírt is, amit a második keverésből már kihagytak, de azért a drága árát ki kellett fizessem:-) Nem éreztem magam biztos kezekben és ahogy néztem a körülöttem zajló munkákat, azok sem voltak szépnek mondhatónak. A végén lefényképezték az én hajamat is, de nem osztották meg semmilyen közösségi oldalon, mert nyilván nem volt szép, de azért a végén a kollegina megkérdezte, hogy tetszik-e, mire én mondtam, hogy nem igazán ilyenre számítottam.. erre a válasz ki lett magyarázva, hogy ez nem is sárga csak bézs, meg hogy sokan kérnek ilyet, meg hogy ha nagyon nem tetszik, majd a következő hónapban jobb lesz.... na persze, soha többet nem megyek! :-)

Aztán mehettem korrekcióra, de ma már szerencsére megtaláltam a tökéletes fodrászt számomra, aki még olcsóbban is dolgozik, de jó termékekkel:)

2020. jan. 4. 00:10
 17/29 anonim ***** válasza:
Hany evesen David valaki nem tudja?
2020. febr. 7. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
26%

9# szerintem nagyon csúnya dolog a magánéleti dolgokaik miatt lebeszelni róluk az embereket. Az meg egyenesen nevetséges, hogy akkor nem lehet életük azután, hogy külön mentek. Miért ne mehetne el egy édesanya külföldre nyaralni a barátaival pl? Látszik a posztok alapján, hogy mindent megad nekik, ezer féle kaját főz nekik folyamatosan, szeretetben élnek. Nem hiszem, hogy attól szar anya, hogy ki mert mozdulni.

Dávid már nyilván neccesebb, amiért négy gyerek mellett a legfontosabb az volt, hogy fizetős nénikhez járjon.

De ettől még a munkájuk lehet jó szerintem.

Nekem Anita festette már és abszolút elégedett voltam

Árban nagyon sok, ezért nem valószínű, hogy megyek még hozzá. De a munkája teljesen profi.

2020. júl. 22. 16:55
 19/29 anonim ***** válasza:
Egyébként tudja valaki, hogy mi történt Dávid meg Dominika kutyájával?
2020. júl. 22. 16:56
 20/29 anonim ***** válasza:
19: az egyik fodrász lány lett az "új gazdi" (élőben mondta Dávid)
2020. júl. 24. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!