Mit csináljak ha a szám "összetapad"? Ha megyek valahova kenek fel indulás elött labellot de nem segít mert egy idő után megént olyan érzés mintha száraz lenne és ezért elkezdem a nyelvemmel benyálazni de attól meg rosszabb lesz és nagyon idegesítő.
Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon hogy lehet a labellot nem kéne rákennem a számra de akkor mit kenjek h jó legyen? Argán olajat is probáltam de az se segít :( pls help me2019. jún. 22. 18:42
1/3 anonim válasza:
A Carmexet szokták nagyon dicsérni. A Krémmánián is az a top 1.
Én is használom, és segített. Kb. 1000 forint, drogériákban, de akár pl. Tescoban is megtalálod. Szerintem ha ajakápolókról van szó, akkor ezt mindenképp érdemes kipróbálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenképp kipróbálom! :)
2019. jún. 22. 21:20
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg keveset iszol. Ilyenkor nyáron 3l folyadékot is meg lehet inni 1 nap. Este is igyál valamennyit, ha nem is úgy, hogy fel kelljen kelned éjjel, de egy keveset... és reggel indítsd a napod egy pohár vízzel, mondjuk úgy 1,5 decit igyál meg. A mindenféle ajakápolók csak ez után jöhetnek, ha nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!