Ha nagyon töredezett a hajam hogyan tudnám rendbe tenni azon kivül, hogy lenövesztem? 18/L
Pedig más nem használ.
Ràkenheted a legrágább pakolást, nem fog csinàlni semmit a sérült résszel.
Vàgasd le azt a részt amit muszàly, és utána havonta vàgásd csak a végét.
Szépen helyre fog jönni!
Nincs rá hatásosabb megoldás a levágásnál, ha nem akarsz életed végéig olyan hajat.
Nagyon sok vendégemet sikerült lebeszélni a festésről, hála égnek.
Sőt elárulom:
Manapság durva a marketing, amíg a termékek nem halálosak addig simán forgalmazzák.
Pl hajvasaló, hajfestések.
Teljesen roncsolják a hajszerkezetet.
S a rossz állapotú haj beköszönt, itt jön képbe: Hogy ezzel a roncsolással előkészítették a terepet pl a samponok, balzsamok, vitaminok, gyógyszerek...stb számára.
De az emberek azt se tudják:
Vannak határaik a termékeknek és sokszor megelőzésre se jók az adott termékek.
Dobálnak bele kis vitamint, ásványokat...
Vannak termékek ahol egyik hatóanyag üti a másikat. Vannak amik nem is képesek felszívódni, ennek 2 oka van:
Nem tartalmazza azt a másik hatóanyagot, ami segíti ebben
A másik globális gond: A folyadékbevitel, ha nincs megfelelő folyadék a szervezetben, nem tud mivel beépülni/felszívódni a hatóanyag.
Pl ránctalanító krémek (már amik hatásosak is lennének) ezért se hatnak, de veszik több ezerért.
Akkor ott van a hiarulon-sav, aminek nagy szerepe van a folyadék megkötésében.
Akármennyire is kellemetlen, le kell vágni.
Egyszer az életben megteszed, többé nem kell, ha vigyázol rá!
S gondold végig 1x túléled, a hajad pedig épp lesz - ennyi áldozat semmi ahhoz képest, amennyi festéssel hosszabb ideje leamortizltad.
Nemde?
"vállalj felelősséget tetteidért"
Fodrászként mondom. Mentegetni a menthetetlent felesleges, csak nyűg lenne számodra is.
Kétlem, hogy hajszálanként ellenőriznéd s úgy vágnád le az adott hajszálat 😁
Volt olyan családbarátunk, akit nem figyelmeztetett a fodrász, csak hasára vágva kiszőkitette az illető haját. Én próbáltam rá hatni, hogy ne tegye...
"ha te nem csinálod meg, akkor majd más"
Menj csak, de én nem teszem tönkre a hajadat s még én lennék a hibás.
Aznap elment máshoz megcsinálni.
Pár héttel rá nem volt képe eljönni a megszokott vágásra/fazon igazításra.
Elment máshoz s szégyenére fel kellett vágni 10-15cm-re a haját.
Ezt a tapasztalatot pedig már tovább mesélte más festetteknek is.
S te is megtapasztaltad ezt kedves kérdező.
Ha túl leszel rajta, beszélj le másokat(főleg fiatalokat, kiknek épp a hajuk) elmesélve történetedet.
Sőt készíts képet 😊 előtte utána
A haj állapota s hosszáról élő példaként.
Ha nem vágatod le, tovább fog törni! Le kell vágatni, azzal “lezáródik” a hajszál vége. Onnantól lehet ápolni, pakolásokat hajvégápolókat használni, óvni a hőhatástól.
Az eltört szálakat semmi nem fogja neked összeragasztani!
Nagyon köszönöm a válaszokat! Közben sikerült találnom egy fodrászt aki hajszerkezet javítast csinált nekem és már most az első alkalom után sokkal egészségesebb a hajam😍 Csak spanyol termékekkel dolgozik és ezek semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaznak.
Jelenleg nagyon puha a hajam es fényes😁 Teljesen elégedett vagyok vele és képzeljetek nem kellett levágatnom a hajam😍 persze a végeből valamennyit igen illetve hogy formája legyen de meg lehet menteni☺️ Ugyhogy nagyon boldog vagyok😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!