Hogy növesszem meg a hajam gyorsan?
Figyelt kérdés
Túl rövidre vágta a fodrász, így váll alattig ér. Suli kezdésre szeretném ha hosszabb lenne. Az még 2 hónap. Mit kenjek/rakjak rá amitől gyorsabban nő? Mennyit nőhet így a hajam 2 hónap alatt?2019. jún. 21. 12:22
1/4 anonim válasza:
Igyál sört, a haj tövét meg dörzsöld be házi szilvapálinkával. Ezt minden másnap ismételd 3-4 hétig és nagyon nagyot fog nőni.
2/4 anonim válasza:
Vitamindús egészséges étkezés szükséges ehhez.
3/4 anonim válasza:
Ricinusolaj vagy rizsvíz. De egyébként a legtöbb olajpakolás serkenti a hajnövést. Youtubon nezhetsz ezekről tutorialt.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én pont ugyan így vagyok:)) váll alá érő haj, suliig hosszabbat szeretnék
Én ezeket használom most:
Belsőleg: dm-es das gesunde plus hajvitamin, dr.M sörélesztő tabletta, das gesunde plus kovaföld tabletta(az a cseresznyés), és napi 3 liter víz legalább
Külsőleg:panthenol hab csak a fejbőrre egy pár órára,utána ricinusolaj,ez egész éjszakára marad, és reggel bánfi hajszesz(40 perc) majd az alpecin koffeines samponnal mosom meg.
+ami még beválik: naponta 5 perc(vagy 10) fejbőr masszírozás,és a hideg vízzel hajöblítés
Remélem segítettem:)) ha van kérdésed még írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!