Hogyan növesszem meg gyorsan a pixie hajamat?
Nemrég mentem a félhosszú hajammal fodrászhoz, ahol is pixie hajat kértem, mert idegesített, hogy a hajam sokszor a tarkómhoz tapad az izzadtságtól, felkötve viszont(saját meglátásom szerint) borzasztóan állt. Meg egyébként is úgy voltam vele, hogy a haj, az csak haj, vissza nő, meg mindig is ki akartam próbálni ezt a stílust.
Viszont vannak bajok a hajammal:
-fiúnak néznek vele: eddig 3 nap alatt kb hatszor
-10 perc alatt úgy elfekszem, hogy utána úgy néz ki, mint a kacsa segge
-öregít: eddig a 16 évemhez képest 14-15-nek tippeltek, most meg kb 25-30-nak látom magam
-kövérít: van rajtam felesleg, de ami hosszabb hajjal még formás, és nőies volt, az lompos tehén hatását kelti
-úgy nézek ki vele mint egy butch leszbikus/selyemfiú, mivel uniszex módon öltözködöm, nem sminkelek, és az arcvonásaim sem különösebben nőiesek
-hiányzik, hogy hosszan végigsimíthassak a hajamon, a leghosszabb szál is max 10-15 cm, így szem mértékre
Szóval 1 szó mint 100, utálom, és szeretnék újra hosszú hajat. Ehhez miket érdemes ennem/innom, a hajamra kennem(tudom, hogy google a barátom, de érdekel, nektek mi vált be)? A növesztés alatt érdemes igazítani a fazonon, vagy egyáltalán ne vágassak belőle, amíg el nem ér egy bizonyos(mondjuk állig érő) hosszt minden egyes hajszálam?
16/l
Egy női mintás póló és egy hajpánt sokat javítana a helyzeten. ;)
16 évesen ideje is lenne eldönteni, hogy fiú vagy lány vagy-e, és annak megfelelően öltözni, különben hajhossztól függetlenül fiúnak fognak nézni. :)
Hajpántok és csatok nélkül amúgy se tudod kibírni, mire megnő valamennyire.
Először egy rövid bob fazont lehet kihozni belőle, de az is legalább 3-4 hónap.
A nőies és formás duci alak "uniszex" ruhákban is lompos tehén hatást kelt. Ezért sem ártana előnyösen öltözni.
Van ám átmenet a farmer-fekete póló és a magassarkú-plázapicha ruha között.
A rövid haj akkor nőies, ha TE az vagy. Kisugárzás kérdése az egész.
rizs víz.. most kezdem, de bízom benne :)
Köszi!<3
Kovaföldport iszok minden nap, sok gyümit eszem, meg hajmosós napokon (heti 2-3) csalán teát iszok, és öntök a fejemre.
Az én hajam amúgy alapból kb kétszer olyan gyorsan nő, mint másé, de ez az egész családdal így van, fodrászunktól tudom.:)
Remélem nyár végére már nem lesz ilyen rövid, mert már most, kevesebb, mint egy hét alatt sikerült nőnie 1-2 centit.:D
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés de én a helyedben nem növeszteném vissza. Szerintem irtó jól néz ki egy rövid haj.
Öltözködéssel és kis sminkkel finomítanék rajta (tényleg nem kell sok már egy szempillaspirál is csodát tesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!