Erős hajhullással hova menjek?
Figyelt kérdés
az érettségi időszak óta egyfolytában erősen hullik, nagyon ijesztő... szedtem már rá vitamint is, tettem rá pakolást, vettem hajszeszt, nem igazán segítettek. ilyenkor hova kéne először menni? nemrégiben volt vérvételem, az eredmények jók. Most akkor háziorvos? bőrgyógyász? már néztem bőrgyógyászaton hajhullás vizsgálat árát, és valami eszméletlenül drága, több mint 30ezer volt mindenhol. Ennyim azért nincs. ötletek?2019. jún. 19. 10:36
1/5 qborka 

válasza:

Fogorvos. Gyulladt fognak kellemetlen mellékhatásai vannak.
Amúgy sem árt, ha néha belenéz egy fogdoki az ember szájába. :)
3/5 anonim 

válasza:

Legelőször körzeti orvoshoz,aki beutal vérvételre(vasszint,pajzsmirigy stb.ezeket mindenképpen nézzétek!)
Közben gondolkodj el azon,hogy
1.eleget iszol-e.
2.Választékosan táplálkozol-e
3.Vérkeringésed rendben van-e
4.Mozogsz-e valamit
5.Lehet-e bármilyen gyulladás a szervezetedben(fog,orrüregek,nőgyógyászati stb).
Ha látszólag minden rendben,kezdj el egy normális,magasabb dózisú multivitamint(vitaminkirály,Lenkei)
4/5 anonim 

válasza:

A tartós,túlzott stressz megbetegítheti a szervezetedet.Hatékony lehet stressz oldó módszerek elsajátítása,(hatékony lehet pszichologus felkeresése is) (Ha minden rendben van, és egészséges vagy,kipróbálhatnád a revalid kapszulát, állítólag megállítsa a hajhullást,talán megoldás a problémádra.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!