Hajhullással milyen orvoshoz menjek vérvételen kivül?
Figyelt kérdés
Szóval olyan két hónapja hullik a hajam. Napi 50 szál kb. , de hajmosáskor sokkal rosszabb. Előtte 1-2 szál maradt a fésűben. Voltam vérvételen, minimális eltérésre irt fel vastablettát, de én már kb. 1 hónapja szedek recept nélküli vasat, és semmi változás. A többi eredményem jó volt a vérvételen, és ezzel el is küldött a háziorvos. Én viszont el vagyok keseredve mert lassan kopasz leszek...
Milyen orvoshoz menjek még?
Nem fogyózok, nem festem a hajam, szedek hajvitamint évek óta. Gyanakodok még a fogamzásgátlóra, amit 8 hónapja szedek, de fura lenne , hogy csak 2 hónapja váltotta volna ki a hajhullást.
22/L
2016. aug. 28. 12:33
1/2 anonim válasza:
Bőrgyógyász.
A vasnak kb. fél év kell, hogy hasson. Tudom, nekem is azt írták fel.
2/2 anonim válasza:
szia! nekem ugyanez volt és a napokban fogorvosnál derült ki hogy egy ciszta van a fogamban és ez okozza ezt a rohamos hajhullást :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!