Lila haj ápolása? 💇

festett hajra való sampont vennék, nem azt nézném hogy lila színű e, főleg ha szőke hajra való amúgy, mert lehet fakítja.
mellette hajolajat használnék

A hamvasító sampon felesleges, annak szőke hajon is csak annyi szerepe van, hogy a sárga árnyalatot tompítja, de lila hajjal semmit sem csinál (tapasztalat)
Egyszerű tipp: minden festett haj, (de főként az extrém színek) legnagyobb ellensége a meleg víz. Attól fog leghamarabb kikopni. Szóval ha azt akarod, hogy tartós legyen, akkor:
1. Mosd olyan ritkán, amennyire csak tudod. Az én hajam szerencsére nem zsírosodik annyira, amióta lila hajam van, heti 1x mosom csak.
2. A mosás minél hidegebb vagy maximum langyos vízzel történjen, és lehetőleg minél gyorsabban, ne áztasd sokat.
Nyár van, szóval a nap ígyis hamarabb ki fogja szívni, mint télen. Plusz ha mész strandra, a klóros víz meg főleg kiszedi a színt.
De ha ezekre ügyelsz, akkor így tudod minél tovább megtartani a színt. Én már 2 éve lila vagyok, és minden ilyen macera ellenére imádom. 💜
Persze a festék márkája is döntő. Te milyet használtál?
Hát a swarzkopfnak a tartós hajfestékét a 069-es árnyalatút,elöször használtam ilyesmit úgyhogy nem nagyon értek hozzá😅
Egyébként köszi ez most nagyon sokat segített❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!