Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lila haj ápolása? 💇

Lila haj ápolása? 💇

Figyelt kérdés
Ma festettem be a hajamat lilára és szeretném hogy azért tartós is legyen meg megőrizze a színt rendesen tudom hogy ez hajfesték függő is de nah.. A lila sampon az tudom hogy szőke hajra van de attól hogy lila hülyeség lenne lila hajra használni? :D de komolyan amugy,plusz még valami tippek esetleg?
2019. jún. 16. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress sampont vagy egyéb hajápoló szereket extrém színű ( pl. lila, kék, rózsaszín, zöld ) hajra.
2019. jún. 16. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:

festett hajra való sampont vennék, nem azt nézném hogy lila színű e, főleg ha szőke hajra való amúgy, mert lehet fakítja.

mellette hajolajat használnék

2019. jún. 16. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaa jó köszi a segítséget❤️
2019. jún. 16. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

A hamvasító sampon felesleges, annak szőke hajon is csak annyi szerepe van, hogy a sárga árnyalatot tompítja, de lila hajjal semmit sem csinál (tapasztalat)

Egyszerű tipp: minden festett haj, (de főként az extrém színek) legnagyobb ellensége a meleg víz. Attól fog leghamarabb kikopni. Szóval ha azt akarod, hogy tartós legyen, akkor:

1. Mosd olyan ritkán, amennyire csak tudod. Az én hajam szerencsére nem zsírosodik annyira, amióta lila hajam van, heti 1x mosom csak.

2. A mosás minél hidegebb vagy maximum langyos vízzel történjen, és lehetőleg minél gyorsabban, ne áztasd sokat.

Nyár van, szóval a nap ígyis hamarabb ki fogja szívni, mint télen. Plusz ha mész strandra, a klóros víz meg főleg kiszedi a színt.

De ha ezekre ügyelsz, akkor így tudod minél tovább megtartani a színt. Én már 2 éve lila vagyok, és minden ilyen macera ellenére imádom. 💜

Persze a festék márkája is döntő. Te milyet használtál?

2019. jún. 17. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát a swarzkopfnak a tartós hajfestékét a 069-es árnyalatút,elöször használtam ilyesmit úgyhogy nem nagyon értek hozzá😅

Egyébként köszi ez most nagyon sokat segített❤️❤️

2019. jún. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!