Lila hajfestek? Kozepbarna hajra?
Nem vilagos pasztel lilara gondolok, mivel nem szeretnem leszivatni a hajam. Hanem sotetlilara.
Esetleg tudtok mondani hozza jo hajfesteket?
Eredeti hajszin:
Szintén barna hajú vagyok, egy ideje már lilásra festem.
Nekem a "rendes" azaz kémiai festékekkel az volt a bajom, hogy egyik sem adott olyan élénk színt, mint amilyet szerettem volna, ráadásul rozsdavörösre kopik.
Egy ideje már fizikai színezőket használok, és sokkal jobban meg vagyok elégedve vele! Gyönyörű, élénk színük van (nincs leszőkítve a hajam!), és az a vicc, hogy tartósabb is, és nem rozsdaszínűre fakul, hanem csak simán kopik, és alatta látszik az eredeti hajszínem.
Plusz a használata is egyszerűbb, nem kell oxi, nincs hatóidő, jah és persze nem károsítja a hajadat.
Szerintem igazán szép élénk árnyalatokat csak színezővel lehet elérni.
Konkrétan: én próbáltam már az Alfapart Revolution-t, az nagyjából elmegy kategória, de amit viszont imádok, az a Directions! Nagyon szép színei vannak, sok féle lilás/rózsaszínes árnyalat (a barna hajon a rózsaszín festék is lila lesz), és simán befogja a hajam.
Ha ilyesmi színekben gondolkodsz, neked is inkább színezőt ajánlok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!