Mit tegyek ha a kozepbarna hajfestek fekete lett?
Reménykedj, hogy kikopik. Aztán majd rámész világosabb festékkel, hátha befogja.
A festék színek pedig mindig sötétebbek, mint amit mi hétköznapi értelemben gondolunk.
Nekem pl. totál barna a hajam, közép és sötét között. A hajfestékemet meg sötétszőkének hívják :)
A barna pedig szinte fekete igazából.
Ki kell várni míg lekopik picit, vagy fodrászhoz ( de ahogy írtad ezt nem szeretnéd), vagy:
-elmész a DM-be és veszel hajfesték radírt ( ami az összetevőinek arányát tekintve enyhébb formája a leszivatásnak)- Ez nálam már működött egyszer és sokakat ismerek akik szintén sikerrel használták.
Nekem bármi más házi praktika sosem segített- van, aki citromlével világosítja a haját pl.de ha neked bejön ezzel is próbálkozhatsz ha van hozzá türelmed.
2. Tudom most már megtörtént a baj, de: Hajfestés esetében ha világosítani szeretnél - jó márkájú hajfestékkel kezd, nem feltétlen drogériás termékkel. Fodrászkellékes üzletben adnak neked megfelelő festéket és ellátnak szaktanáccsal is!
Ha mindenképpen drogériás festéket veszel, javaslom a L'Oreal termékeit -viszont ügyelj a hatóidő betartására 10+20 perc!-de ezt ne onnantól számold, mikor már minden hajrészt bekentél festékkel, hanem onnan mikor elkezded felvinni a festéket- már 1 éve így használom a festékeket és szerencsére így mindig a dobozon lévő árnyalatot kapom.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!