C-Vitaminos hajpakolás müködik? Amit a gyógyszertárban veszek C-Vitamin tabletát azis alkalmas erre? Voltak szőke tincseim is, arrol is leszedi a feketét?
Hallottam erről C- Vitaminos hajpakolásról ami leszedi a festett szint a hajról.
Nekem feketére van festve a hajam,és világosabbat szeretnék egy picivel.
Szia!
Én dobozos, Jutavites aszkorbinsavat vettem. Valóban használ, 4-6 alkalommal csináltam es sotetbarna hajamból sötétszőket csinált de még így is ls kellett szívatni, hogy elérjem a kívánt eredményt. Egyébként marhára töri a hajat, es ha nem jol kened fel, akkod foltosan szívja le a hajad, én azt tanácsolom hogy 2hetente 1x alkalmazd, es mindig figyeld, hogy mennyire roncsolta a hajad
Arra ügyelj a tablettánál, hogy olyat vegyél, amiben csak C vitamin van, semmilyen más segédanyag. De szerintem egyszerűbb, ha alapból por állagút veszel, nem kell még összetörni stb.
Leszedi a festéket, de lehet h 1 alkalom nem lesz elég, mert sokkal kíméletesebb, mint a szőkítés.
Jah és messze nem olyan káros, mint a hidrogénes szőkítés, kicsit szárít igen, de nem teszi tönkre teljesen a hajat (az utóápolás itt is fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!