Testapoloval lehet barnulni?
Figyelt kérdés
Ugy tudom, a kakaovajjal szepen lehet, de nem kaptam gyogyszertarban, de van az a tegelyes avonos kakaovajas testapolom, az is jo?2019. jún. 14. 16:14
1/4 anonim válasza:
Egyél sok karotintartalmú ételt, vagy szedjél béta-karotin étrendkiegészítőt, azzal könnyebben le tudsz barnulni.
Én még testápolóval soha nem barnultam.
2/4 A kérdező kommentje:
A kakaovaj miatt kerdem
2019. jún. 14. 16:37
4/4 anonim válasza:
Szoktam kakaóvajas testápolót használni, de nem tűnt fel hogy jobban barnulnék ilyenkor mint mondjuk amikor mandulaolajost használok, habár én használok napkrémet is utána mert különben csak megégek.
Sima gyógyszertáras kakaóvajat egyszer próbáltam, nem barnulnás miatt hanem elméletileg napkrém helyett jó és mennyivel természetesebb, de csak vörös lett a bőröm és hámlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!