Mit csináljak a mitesszer ellen? Annyi van, hogy szinte abból áll az arcom.
Figyelt kérdés
21 éves vagyok lány,ez már nem a tini kor miatt van.Voltam kozmetikusnál aki mindig kinyomkodta de hát nem járhatok 2 hetente kozmetikushoz,mert kb ennyi is ugyanugy nézek ki.Pénzben sem a legjobb megoldás,meg ha visszajön az úgy nem megoldás.És a sok miteszer miatt van h olyan csunya pattanásaim vannak.Tisztitom kezelem az arcom,de semmi.Tudtommal nem vagyok allergiás semmire.Régebben szedtem gyógyszert az sem hatott nagyon...most kezdtem fogamzásgátlót(nem csak ezért,de legalább hátha)de nyilván az azért nem szünteti meg a miteszereket mert már ott vannak.Egyszerűen nem tudom mi lenne jo amitol végleg elmulnának,alapozó nélkül szinte sehova nem megyek úgy szégyellem magam.Valaki valamit?2019. jún. 14. 13:42
1/4 anonim válasza:
Garnier black peel off mask. Rarakod orrodra miutan bevizezted, 20percet rajtahagyod es lehuzod. A miteszerek 60%at elsore kiszedte mekem. Ket nappal kesobb ujracsinaltam es mar szep az orrom, max par darab van.
2/4 anonim válasza:
Ez a seborreás bőr velejàrója! Fokozott a faggyu mirigy termelődésed.
Mindig vissza fog termelődni.
Igyál sok folyadékot, étkezz egészségesen, legyél sokat a szabad levegőn, alakíts ki egy jó bőràpolási rutint, kerüld a zsíros és olajos magvakat ès èteleket. Ezekkel tudod csökkenteni a működésüket.
Amúgy van egy előnye is a zsíros bőrnek,késöbb fog ràncosodni és nem annyira mint egy száraz bőr! :)
Elöttem ajánlottàk a fekete maszkot, na hàt azt én nem ajànlom! Semmit se ér! Egy-két miteszer mellett az orron lévő kis pihe szőröket is kitépkedi, ami megtud erősödni ez miatt.
4/4 anonim válasza:
Te is ki tudod magadnak nyomkodni. Csak ügyelj arra hogy tiszta legyen a kezed és utána használj olyan tonikot ami fertőtlenít. Én is minden 3.-4. nap kinyomkodom, semmi bajom tőle. Sose gyulladt be, és nem kerül semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!