20 feletti nők, akiknek nincs narancsbőre - ti mit tesztek azért, hogy ne legyen?
Víz víz víz s rengeteg víz!!!!
Sportolás előtt igyál meg egy L-carnitime italt ;)

Szia!
Ugyanez. Pont egy éve, 21 évesen jelent meg rajtam először. Szerintem is genetika. Vékony vagyok most 168\54. Régebben vékonyabb voltam. 16 évesen mindenáron ve akarta magyarázni a házidokim ugyanennyi kilóval, hogy "anorexiás vagyok" és menjek pszichiáterhez és beutalgatlak ode meg oda. Közöm nem volt hozzá, de most megmondanám a rohathadéknakm
Öregszünk ez a helyzet. Előtte én sem figyeltem oda... 21 évesen ide kezdtem hízni. Érzem is, hogy kellemetpenül dagad a combom, összeér, de semmi.
Diétáztam, hogy kerülöm a cukrot stb., egészségesen étkezem, de meg sem látszott.
Amit nem ajánlok, az az erősítés combra, az csak vastagítja... Inkább kardio, futás, amit javaslok.
A Biobaza narancsbőr krémje nekem bevált, t{k furcsa, de csak addig még használtam. Meg nekem még Kiss Virág Shape krémjét ajánlották, cagy ilyen neve van, instán megtalálod. Állítólag hatásos, én még nem próbáltam.
Sajnos genetikailag a családban mindenki kövér. Fekszem és nagyon látszik a narancsbőr, neg ha összenyomom. De érzwm is, hogy kellemetlenül feszül, egyre hízik.. Pedig tényleg vékony vagyok...
Így találtam ide is...

Én 14 éves korom óta narancsbőrös vagyok, pedig sosem voltam kövér és mindig mozogtam. :D
Eszembe se jutott, hogy tenni kéne ellene. Minek? Szerintem nem csúnya. Olyan, mint a stria. Semleges. Nem ér meg annyi macerát.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!