Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 20 feletti nők, akiknek nincs...

20 feletti nők, akiknek nincs narancsbőre - ti mit tesztek azért, hogy ne legyen?

Figyelt kérdés
Sokat sportoltok? Kevés cukrot esztek? 23 vagyok és elkezdett megjelenni rajtam, pedig sportolok, lehet tenni ellene, vagy ez genetika?

2019. jún. 10. 20:33
1 2
 11/15 anonim válasza:

Víz víz víz s rengeteg víz!!!!

Sportolás előtt igyál meg egy L-carnitime italt ;)

2019. jún. 12. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Sportolok ,viszonylag normálisan eszem ,de amikor kövér voltam akkor sem volt narancsbőröm. Szerintem is alkati dolog/ genetika .
2019. jún. 13. 08:55
 13/15 anonim válasza:

Szia!

Ugyanez. Pont egy éve, 21 évesen jelent meg rajtam először. Szerintem is genetika. Vékony vagyok most 168\54. Régebben vékonyabb voltam. 16 évesen mindenáron ve akarta magyarázni a házidokim ugyanennyi kilóval, hogy "anorexiás vagyok" és menjek pszichiáterhez és beutalgatlak ode meg oda. Közöm nem volt hozzá, de most megmondanám a rohathadéknakm

Öregszünk ez a helyzet. Előtte én sem figyeltem oda... 21 évesen ide kezdtem hízni. Érzem is, hogy kellemetpenül dagad a combom, összeér, de semmi.

Diétáztam, hogy kerülöm a cukrot stb., egészségesen étkezem, de meg sem látszott.

Amit nem ajánlok, az az erősítés combra, az csak vastagítja... Inkább kardio, futás, amit javaslok.

A Biobaza narancsbőr krémje nekem bevált, t{k furcsa, de csak addig még használtam. Meg nekem még Kiss Virág Shape krémjét ajánlották, cagy ilyen neve van, instán megtalálod. Állítólag hatásos, én még nem próbáltam.

Sajnos genetikailag a családban mindenki kövér. Fekszem és nagyon látszik a narancsbőr, neg ha összenyomom. De érzwm is, hogy kellemetlenül feszül, egyre hízik.. Pedig tényleg vékony vagyok...

Így találtam ide is...

2019. jún. 13. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 14 éves korom óta narancsbőrös vagyok, pedig sosem voltam kövér és mindig mozogtam. :D

Eszembe se jutott, hogy tenni kéne ellene. Minek? Szerintem nem csúnya. Olyan, mint a stria. Semleges. Nem ér meg annyi macerát.

21/N

2019. jún. 14. 12:36
 15/15 anonim válasza:
Hát, genetika kérdése is. De nyilván fontos, hogy mozogj sokat és rendesen táplálkozz. Én nem eszem hozzáadott cukrot tartalmazó ételeket, sütni is xilettel szoktam. Meg kerülöm a zsíros kajákat is, de mondjuk nem is szeretem, ha tocsog a zsírban a kaja, soha nem is szerettem. Nekem nincs narancsbőröm, de igazából vékony is vagyok, vagyis azt mondanám, a magasságomhoz képest normál testalkatú, merthát nem zörögnek a csontjaim.
2019. jún. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!