Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 20 feletti nők, akiknek nincs...

20 feletti nők, akiknek nincs narancsbőre - ti mit tesztek azért, hogy ne legyen?

Figyelt kérdés
Sokat sportoltok? Kevés cukrot esztek? 23 vagyok és elkezdett megjelenni rajtam, pedig sportolok, lehet tenni ellene, vagy ez genetika?

2019. jún. 10. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%

Persze hogy lehet tenni ellene.

A kanalat le-tenni.

2019. jún. 10. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Sportolok és igyekszem egészségesen táplálkozni, de nem emiatt. Amíg nem figyeltem oda ezekre, addig sem volt narancsbőröm. Szerintem főleg a genetikán múlik.
2019. jún. 10. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
Oda figyeltem a folyadék fogyasztásra, tekercseltem magam futás közben, méregtelenítettem. Nekem nagyon jó volt az infra trainer. Gyönyörű volt utána a bőröm (most nem szép terhes vagyok és kezdenek elő jönni, ezért írok egyenlőre múlt időben)
2019. jún. 10. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem, genetika. 40 vagyok és sosem volt.
2019. jún. 10. 20:44
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Genetika szerintem is.

Anyukámnak sincs, pedig 2x szült, lassan 50 lesz. Nem sportol, mindent eszik, ok, törekszik az egészségesre, de nem végletesen.

2019. jún. 10. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
40 leszek, nincs narancsbőröm, sosem volt. Sportolok, igyekszem odafigyelni a táplálkozásra, de nem mindig jön össze. Néha befigyel valami gyors kaja, meg édesség is, nem veszem szigorúan. Én is a genetikára gondolok, mert anyukám sem narancsbőrös. Azt hallottam, hogy aki hajlamos rá, annak nagyon sok folyadékot kell inni.
2019. jún. 10. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
11%

"zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét"

Folyamatos karbantartása a testnek, megfelelő étkezés (változatosság), folyadékbevitel. 2,25 L az ideális minimum a súlyom/magasságomnak megfelelően.

Genetika...? Nos nem.

Pl ikertesóm elhanyagolja magát, össze-vissza eszik rendelt kajákat, még lefekvés előtt is. Alig fél év alatt eltorzította a homokóra alkatát. Hízott és narancsbőre lett, nem kicsi felületen...

Míg nekem minden rendben van.

Egészséges szervezet -> egészséges bőr -> abból pedig egészséges haj és körmök.

Combközépig ér a hajam, körmeim pedig 6-8mm (változó a kiigazítástól függ), nem töredetik egyik se.

Pedig aztán nem kímélem takarításkor, mosáskor sem + alkotáskor is használom pl viaszfaragás.

Sportolhatsz, ha adott részeken hízol-fogysz és hirtelen. Ha igazán figyel az ember magára, nem jön csak úgy ki.

+a bőröd folyadék tartalma kulcsfontosságú, +celluloz és hiarulonsav tartalma (fiatal korban viszont ezekkel nem kell hogy gondja legyen az embernek)

Sokan az átlag 2L-t se viszik be.

Ha csak napi -0,5L -t számolunk egy héten át, az se kevés veszteség a szervezetnek, nemhogy hosszabb idő alatt.

Ételkiegészítők, vitaminok, gyógyszerkészítmények, hatóanyagos krémek...

Sokan csak veszik és használják, amikor beüt a "baj" pl narancsbőr, töredezett haj...stb.

Vannak hatékos és sima marketinges vacak termékek.

Ahhoz hogy használjon, megfelelő folyadékkal ellátott szervezet/ bőrfelület kell, mivel a folyadék segíti a hatóanyagok beépülését a szervezetedbe vagy adott felületbe.

Mindig van valami kretén, aki küld be panaszlevelet a termékről, de kiderül: Folyadék fogyasztása a béka segge alatt...

Ellene tenni? A kozmetikumoktól ne várj csodát, az ami egyszer pedig "elromlik" soha se lesz olyan mint régen.

Pl izomszövet nagy erővel megroncsolódik, helyre áll, de nem lesz olyan, mint azelőtt.

Törött csont, kificamodott boka... Újra lehet lábra állni, de nem lesz olyan mint régen.

Nem fogod tudni eltűntetni, csak enyhíteni a "sérülést".

2019. jún. 11. 05:14
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Látványosan nincs narancsborom, csak ha osszecsipem akkor látszik valamennyire.

Igazából nem teszek ezért különösebb erőfeszítést. Nap közben inkább a sima vizet preferálom, a hozzaadott cukrokat amennyire lehet kerülöm. Pl kaveba nem teszek meg ilyenek. Az etkezesem vegyes, de egy ideje tesztelem a cukorbetegek 160 g szénhidrát dietajat.

Az életmódom meg olyan, hogy ha dolgozom, akkor az eléggé mozgalmas plusz az itthoni munka, de egyébként nem sportolok.

2019. jún. 11. 08:47
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem is csak akkor látszik, ha összecsípem a bőröm, vagy ha mondjuk fentről ér fény, akkor látszik hátul a lábamon. Pedig vékony lány vagyok és egészségesen étkezek, sok vizet iszok, sportolok is edzőteremben heti 2-3x. Viszont a családban szinte minden nőnek van narancsbőre, szóval gondolom a genetikai tényezőt nem fogom tudni kizárni🙄
2019. jún. 11. 10:28
 10/15 Metionin ***** válasza:
Igazából semmit sem teszek direkt ezért. Sportolok, normálisan eszek, nem iszok szénsavas izéket és kb. ennyi. 29/xx
2019. jún. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!