Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki hogyan szokta ápolni a...

Ki hogyan szokta ápolni a haját hogy ne legyen túl hamar zsíros?

Figyelt kérdés
2019. jún. 10. 20:01
 1/4 anonim válasza:
81%
Mindennap megmosom, eddig bevált
2019. jún. 10. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

NEKEM az a tapasztalatom hogy ha ritkán mosom ( kb 6-7 naponta ) akkor nehezen zsírosodik. Az utolsó 1-2 napban már kicsit csúnya, de akkor sem olyan hogy megfogom bárhol a hajam és tiszta zsír lesz az ujjam, hanem csak a fejbőröm zsíros és büdi egy kicsit. Egy hajmosás alkalmával kétszer mosom ki és öblítem le. Sok fajta samponom van, mert minden hajmosásnál váltogatom őket, mert ha egyet használok sokáig, akkor már egy idő után nem tisztítja meg a hajam rendesen. Balzsamot nagyon ritkán használok, és akkor is kizárólag a hajvégekre, mert a balzsam a fejbőrt zsírosítja. Nem forró vízzel mosok hajat, mert az is szintén zsírosodáshoz vezet. Hanem ilyen langyossal. Késő tavasszal, és nyáron ha nem megyek sehová rövid időn belül, akkor csak alaposan megtörlöm, és hagyom magától megszáradni, akkor nem használok hajszárítót. Még vizesen alaposan kifésülöm. A fésűmet minden hajmosás alkalmával kitisztítom, hogy ne vigyem vissza a hajamra a zsírt. Csakis kizárólag én használom a fésűmet. A törülközők amiket hajam törléséhez használok, közös, de azokat gyakran mossuk.

16/l

2019. jún. 10. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam samponfüggő. Nature boxot használom alapból, azzal kibírja 1-1,5 hétig. Ellenben mikor a barátom adott egy sampont és azzal mostam meg akkor már 2-3 nap után zsíros volt a hajam.
2019. jún. 10. 20:38
 4/4 jdfGabrella ***** válasza:
Sajnos nekem muszáj minden reggel hajmosás sál kezdenem a napot.
2019. jún. 16. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!