Hogy LEGYEN zsiros a hajam?
Figyelt kérdés
A kerdes komoly. Fogdossam, dorzsolgessem a hajam, ezen kivul valami? Holnapra kene.
Koszi a valaszokat✌🏻
2018. febr. 15. 21:11
1/7 anonim válasza:
Mártogasd bele az olajba, miközben sütöd a rátott húst.
2/7 anonim válasza:
Nehéz elképzelni, mihez kéne. Nekem egyszer kellett zsíros haj, báli frizurához mondta a fodrászom, hogy könnyebb dolgozni vele, ha pár napja mostam.
Kérdésre válaszolva, fogdosd a fejbőröd, olyan mozdulatokkal, mintha a hajadat mosnád.
3/7 anonim válasza:
Meg még akkor is elérheted a zsíros hatást, ha sok hajzselét használsz. De ha nincs, akkor a tojásfehérje is megteszi.
Ha van valami hajolajad (amit hajvégekre szokás használni), az is tökéletes a célra.
4/7 A kérdező kommentje:
Na jo, igazabol holnap hajat akarok festeni es hallottam, hogy minnel zsirosabb a haj, annal jobban fogja be a festek.😂😂 ne iteljetek el
Koszi a normalis valaszokat!
2018. febr. 15. 21:51
5/7 anonim válasza:
Nem zsírosnak kell ahhoz lennie a hajadnak, csak nem frissen mosottnak. Ha eltelik 24 óra a hajmosás és a festés között az bőven elég, nem fogja jobban meg a festék akkor se ha egy hétig nem mosol hajat előtte.
6/7 anonim válasza:
Kamuzik a kerdezo. Azert akarja hogy jobban zsirosodjon a haja mert nincs penze olajra es valamibol azert kell kajat csinalni :$
7/7 A kérdező kommentje:
Otos koszii
2018. febr. 16. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!