Miért nem nő a hajam?
Nagyon töredezett és száraz volt a hajvégem, ami miatt 3 havonta jártam fodrászhoz. Amennyit ez alatt a 3 hónap alatt nőtt mindet le kellett vágni, nagyon csúnya volt. Csak sampont használtam méghozzá zsíros hajra valót ami mégjobban törte és szárította.
A fodrászom ajánlására vettem balzsamot és hajvégápolót.
A hajam végére nem teszek sampont, 10 percig hagyom rajta a balzsamot és törölköző száraz hajra kenem a hajvégápolót.
A hajszárító használatát elhagytam(mást soha nem használtam).
Mióta változtattam nem törik a hajvégem max nagyon minimálisan.
Mitől lehet az, hogy javítani tudtam a szárazságán és a töredezettségén de most meg nem akar nőni?
Ennyi idő alatt régen már vagy 10 centit nőtt(akkor is ha az egészet le is kellett vágni).
Ötlet?

Nem változtattam az étrenden, sőt sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. És nem eszek szemét kaját, figyelek a minőségre.
4 hónapja szedek multivitamint azelőtt csak sima C vitamint szedtem és 4 hónapja szedem a dm-es hajvitamint(ezt szedtem korábban is de mindig abbahagyom 1-2 hónapra).
Sosem festettem a hajam és jó pár éve még csak a kezembe sem fogtam hajvasalót vagy hasonlót(kivéve hajszárító de három hónapja azt sem használom).
Jól hangzik ez a ricinusos cucc, sokszor ki akartam próbálni de végül sosem mertem. :D köszi mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!