Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem nő a hajam?

Miért nem nő a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon töredezett és száraz volt a hajvégem, ami miatt 3 havonta jártam fodrászhoz. Amennyit ez alatt a 3 hónap alatt nőtt mindet le kellett vágni, nagyon csúnya volt. Csak sampont használtam méghozzá zsíros hajra valót ami mégjobban törte és szárította.

A fodrászom ajánlására vettem balzsamot és hajvégápolót.

A hajam végére nem teszek sampont, 10 percig hagyom rajta a balzsamot és törölköző száraz hajra kenem a hajvégápolót.

A hajszárító használatát elhagytam(mást soha nem használtam).

Mióta változtattam nem törik a hajvégem max nagyon minimálisan.

Mitől lehet az, hogy javítani tudtam a szárazságán és a töredezettségén de most meg nem akar nőni?

Ennyi idő alatt régen már vagy 10 centit nőtt(akkor is ha az egészet le is kellett vágni).

Ötlet?

2019. jún. 10. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg az etkezesedben nem valtoztattal meg valamit? Vegyel vitaminokat!
2019. jún. 10. 19:21
 2/4 anonim válasza:
Ami nekem bevált az a ricinus olaj+tojás sárga. A baj vele hogy kicsit nehéz vele bánni, de nagyon ápolja a hajat. Én úgy használtam hogy haosás előtt 3 órával elkészítettem. A hajhossztól függően kb negyed decit meglangyosítani a mikroban. FONTOS!!! Ne legyen nagyon meleg mert a tojás sárgája kicsapódik! Elkeverjük és ezt visszük fel az egész hajhosszra, mégpedig úgy hogy először a hajtövekre aztán a teljes hosszra. Egyszerűbb úgy a felvitel ha részekre osztod a hajad🙂
2019. jún. 10. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Fested a hajad?
2019. jún. 10. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem változtattam az étrenden, sőt sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. És nem eszek szemét kaját, figyelek a minőségre.

4 hónapja szedek multivitamint azelőtt csak sima C vitamint szedtem és 4 hónapja szedem a dm-es hajvitamint(ezt szedtem korábban is de mindig abbahagyom 1-2 hónapra).

Sosem festettem a hajam és jó pár éve még csak a kezembe sem fogtam hajvasalót vagy hasonlót(kivéve hajszárító de három hónapja azt sem használom).

Jól hangzik ez a ricinusos cucc, sokszor ki akartam próbálni de végül sosem mertem. :D köszi mindenkinek:)

2019. jún. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!