Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a szőke hajat vissza...

Ha a szőke hajat vissza festem az eredetire akkor javulhat?

Figyelt kérdés
1 éve festettem be a hajam szőkére. Azóta nagyon töredezik és hullik. Ha vissza festetem az eredeti színre ami barna akkor javulhat?
2019. jún. 9. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem fog javulni. Mitől javulna szerinted? Hagyd szépen lenőni és ápold normálisan
2019. jún. 9. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A visszafestésnek egyetlen értelme lenne, hogy utána nem látszik, ha lenö a szökítés. Amikor a kiszökített, tönkrement részt le lehet vágni, akkortól fog újra normális lenni.
2019. jún. 9. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy gondolod, hogy majd a barna festék összeforrasztja, ajol töredezett, vagy hogy kizárólag a színe miatt lett töredezett? A hidrogén miatt ilyen, azt visszacsinálni nem lehet, csak lenöveszteni.
2019. jún. 9. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem. Amikor szőkítetted roncsoltad, nem a hajszín hanem a festékben lévő kémiai anyagok tették.

Az a haj lesz egészséges ami frissen nő. Növeszted, folyamatosan vágatod, ha szükséges gyakrabban is mint az ajánlott 3 hónap és idővel eltűnik a sérült rész.

A barnára festéssel csak annyit érsz el, hogy nem fog úgy kinézni mint egy elcseszett ombre.

2019. jún. 9. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem hosszu fekete hajból lett szőke, letörött/vágták vállig majd véletlen visszafestettem barnára azóta úgy van és sokkal szebb, szoval igen nyilván tönkre ment az a haj már de attól még javulni fog a szőkéhez képest. Mondjuk én csak 2 hétig voltam szőke szoval gondolom nem annyira volt tönkre menve a hajam de az első barna festés után normálisnak nézett ki meg dícsérik azóta, persze rengeteget ápolom.
2019. jún. 10. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Barnán is nézhet ki elcseszetten. Az nem úgy megy, hogy egyszer befestem, és szuper lesz. Folyamat kopni fog, más lesz a színe, árnyalata, mint a tövénél. Többször utána kell festeni, ami megint nem jó a hajnak.
2019. jún. 10. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A barna festék nem gyógyítja meg a hajad.
2019. jún. 10. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
25%

Örülök hogy leszavaztátok a kérdésem, nekem ez volt a tapasztalatom sajnálom ha nem tetszik hogy rendbe jött a hajam. :(

Nyilván inkább fesse be barnára mint folytassa a szőkét.

2019. jún. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!