Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajú fiúk, ti mióta...

Hosszú hajú fiúk, ti mióta növesztitek a hajatokat és miért akartatok hosszú hajat?

Figyelt kérdés
Hogy ápoljátok?
2019. jún. 9. 20:58
 1/6 anonim válasza:
67%
Az oka az, hogy el szeretnék határolódni a társadalom elvárásaitól, pontosabban az azoknak való megfeleléstől. Taszít a divat, untat az "átlag". Félre ne értsd, nem akarok különcködni, csupán nem akarok olyan lenni, mint mindenki. Igen is van különbség, ha érted, mire gondolok.
2019. jún. 9. 21:21
 2/6 anonim válasza:
Értem, és mióta növeszted?
2019. jún. 9. 21:59
 3/6 anonim válasza:

Én nem*

Én is szeretném elkezdeni növeszteni.

Első, mióta növeszted?Nekem nagyon lassan nő, már volt, hogy próbálkoztam vele.

2019. jún. 9. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Barátom hosszú hajú, 14 évesen már növesztette. Pusztán a zenei stílusa miatt döntött így, 12 évesen kezdett zenélni. Egyébként sokkal jobban áll neki kiengedve a keskeny arca miatt, mint mikor össze van fogva, így egyértelmű, hogy a rövid sem állna neki ilyen jól, eszében sincs levágatni egyébként sem. Családon belül sem volt tabu soha, édesapjának, keresztapjának és a család sok más férfitagjának is sokáig hosszú haja volt, zenei stílusban is azonos körökben mozog szinte mindenki.

Ilyen típusú haja van,csak sötétbarna. Vastagszálú, nagyon göndör, nem lapul le. Annyi a különbség, hogy neki majdnem derékig ér, de már 21 éves, tehát lassan 10 éve növeszti.

[link]

Samponból valami Schaumát szokott venni mindig, nem mindig ugyan azt. Kifésülni nem fésüli ki minden hajmosás előtt mert alsó hangon 2 órába telik, ha fésüli akkor viszont Gliss Kur kifésülő sprayt használ rá és vaddisznósörte hajkefét. Hajszárítót sosem használ. Mindennapokban szintén nem fésüli, mert oroszlánsörény a végeredmény.

2019. jún. 10. 12:03
 5/6 anonim válasza:
Az én barátom is hosszú hajú, ő 13 volt amikor elkezdte növeszteni. Aránylag gyorsan nő a haja, mert 7 éve növeszti, és a fenekéig ér. Neki is göndör, csak a súlya kihúzza. Head and shoulderst szokott használni.
2019. jún. 11. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Barátomnak lapocka alá ér, sötétbarna, 3-éve növeszti.

Az egyik oka az, hogy nekem nagyon bejön így, a másik, hogy lusta fodrászhoz menni, a harmadik pedig az, hogy majd el szeretné adományozni.

2019. jún. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!