Hosszú hajú fiúk, ti mióta növesztitek a hajatokat és miért akartatok hosszú hajat?
Én nem*
Én is szeretném elkezdeni növeszteni.
Első, mióta növeszted?Nekem nagyon lassan nő, már volt, hogy próbálkoztam vele.
Barátom hosszú hajú, 14 évesen már növesztette. Pusztán a zenei stílusa miatt döntött így, 12 évesen kezdett zenélni. Egyébként sokkal jobban áll neki kiengedve a keskeny arca miatt, mint mikor össze van fogva, így egyértelmű, hogy a rövid sem állna neki ilyen jól, eszében sincs levágatni egyébként sem. Családon belül sem volt tabu soha, édesapjának, keresztapjának és a család sok más férfitagjának is sokáig hosszú haja volt, zenei stílusban is azonos körökben mozog szinte mindenki.
Ilyen típusú haja van,csak sötétbarna. Vastagszálú, nagyon göndör, nem lapul le. Annyi a különbség, hogy neki majdnem derékig ér, de már 21 éves, tehát lassan 10 éve növeszti.
Samponból valami Schaumát szokott venni mindig, nem mindig ugyan azt. Kifésülni nem fésüli ki minden hajmosás előtt mert alsó hangon 2 órába telik, ha fésüli akkor viszont Gliss Kur kifésülő sprayt használ rá és vaddisznósörte hajkefét. Hajszárítót sosem használ. Mindennapokban szintén nem fésüli, mert oroszlánsörény a végeredmény.
Barátomnak lapocka alá ér, sötétbarna, 3-éve növeszti.
Az egyik oka az, hogy nekem nagyon bejön így, a másik, hogy lusta fodrászhoz menni, a harmadik pedig az, hogy majd el szeretné adományozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!