Ti mit csinalnatok ha a kozmetikusotok nem beszelget veletek? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Szoval mar masodjara voltam nala de semmit nem beszelgettunk.Csak megkerdezte hogy milyen kezelest csinalt a multkor meg hogy masnapra elmult e a pirossag.Es ennyi volt a beszelgetes.Egesz kezeles alatt csond van csak a radio szol.Viszont jol dolgozik.Meg se kerdezte hogy milyen a suli vagy hogy hany eves vagyok.Anyam szerint eleg parasztnak tunik a kozmetikus.Mit csinaljak?17/l2019. jún. 7. 21:43
1/12 anonim válasza:
Speciel en utálom ha a fodrászom vagy a kozmetikus csacsogni akar volt hogy megkértem a dolgát csinálja ne akarjon trécselni.
2/12 anonim válasza:
A kozmetikus nem társalkodónő. Azt a munkát végzi el, amiért fizetsz, nem feladata a lelkivilágod pátyolgatása. Anyád is egy egyszerű lélek lehet, ha ilyenekkel oltogatja a fejedet, hogy a kozmetikus "paraszt", mert nem társalog veled...
3/12 anonim válasza:
De miért kéne beszélgetni veled, és miért érdekelje, hogy mennyi idős vagy, meg milyen a suli? Beszélgetni a barátaiddal beszélgess. Ő a munkáját végzi. Azért is dolgozik jól, mert a csacsogás nem vonja el a figyelmét.
Én kimondottan élvezem ha csendben dolgozik a fodrász vagy kozmetikus. Nem paraszt a kozmetikusod. De nem is a haverod, hogy dumálgasson. Megfizeted a munkáját, ő elvégzi. Dumálni nem köteles.
4/12 anonim válasza:
Egyszer voltam olyannál aki folyton kérdezett, nekem meg csupa krémes szájjal fájdalmak közepette a legkevésbè sem hiányzott a beszéd, amúgy sem vagyok az a csevegős fajta, viszont a fodrászom köszön, megkérdezi milyen hajat akarok, a végén megkérdezi, hogy jó-e ìgy, elmondja az árat és elköszön - fantasztikus pali :D
5/12 anonim válasza:
Nem kötelessége beszélgetni és ezért egyáltalán nem paraszt.
7/12 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, ha nem beszélgetős típus, nincs ezzel semmi gond, semmiképp se vedd magadra.
8/12 anonim válasza:
Áldom az Istent, ha nem akar beszélgetni. Hagytam már ott azért kozmetikust, mert rohadt pletykás volt. Kikérdezte a vendégeit, utána kibeszélte őket a következőnek. Ez egy kis városban még gázabb, ahol rengetegen ismerik egymást. Belőlem ugyan nem húzott ki semmit, de undorítónak találtam amit a többi vendégével csinált, gondolom azért rólam is pletykált amit tudott. Pedig jól dolgozott, de emiatt már megutáltam hozzá járni. Hidd el, rosszabb az, ha nagyon erőszakosan beszélgetni akar.
10/12 anonim válasza:
Örülnék, mert utálom a kényszeres, semmitmomdó beszélgetéseket.
Miért kérdezzen a suliról? Nem tartozik rá.
A bőröd állapota a lényeg, nem a dumcsizgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!