Ti hogy csinalnatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 14 eves lany vagyok,(nyaron leszek 15) es megyunk tavasszal (is) es nyaron (is) wellnesezni, es igazabol eddig nem nagyon volt mit leborotvalni a labamon mert nem volt meg tavaly szoros, inkabb csak siman pihes es azt nem kellett. Viszont most meg mar nem pihe hnem szor, de nem szeretnem borotvalni, szerintem az nem jo... Gyantat kene venni papir alapon nem? Anyunak hogy mondjam? H pl: "Anyu legyszi veszel nekem gyantat?" vagy mi?

Mi a velemenyetek, ti mit hasznaltok?

2017. jan. 22. 18:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit felek megkerdezni, pedig amugy tudom h nincs mitol tartanom...:D
2017. jan. 22. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne jó a borotva? Szerintem a tini lányok 90 %-a azt használja. 15/L
2017. jan. 22. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőnél borotváld le,aztán utána próbáld a gyantát :) Létezik hideg gyanta.Én is azt használok,mert egyszerűen nem bírom se a hangját se a fájdalmát az epillátornak.Pedig sok nő arra esküszik.Ha van lehetőséged,próbáld ki és csak aztán vegyél.

Én igaziból váltogatom a borotvát és a gyantát.Amikor van idő "megnöveszteni" annyira a szőr,hogy a gyanta jó legyen,akkor azzal csinálom.De ha tudom,hogy holnap mondjuk strand,akkor borotválom.Így nem erősödik annyira.

2017. jan. 23. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!