Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok nekem tippet adni...

Eszto18 kérdése:

Tudnátok nekem tippet adni testápoló téren?

Figyelt kérdés
Ti milyen testápolót használtok ami nektek bevált? Ilyen vitaminos testápolóra gondolok ami hidratálja a bőrt, feltölti.

2019. jún. 5. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem eddig ez a 2 volt a kedvenc:

[link]

[link]

elég sok fajtát próbáltam, sajnos a legtöbb testápolónál az volt a baj, hogy vagy nagyon lassan szívódik be vagy már másnap nem is érezni, hogy használtam

ezeknél mind2 szempont teljesült nálam, mivel nem túl sűrűek ezért gyorsan be is szívódnak és heti 2-3 használat még télen is elég volt

ja és pumpás kiszerelésűek, ami nagyon praktikus tud lenni

persze kinek mi jön be, de mivel mások is pozitívan írtak róla, így merem ajánlani

2019. jún. 5. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Baba az bevált meg most használok garniert az is jo de nekem a balea nem volt jó mert ilyen vizesnek éreztem olyan volt mintha be se kentem volna
2019. jún. 5. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Sárga garnier
2019. jún. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!