Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arckrém amitől nem leszek...

Arckrém amitől nem leszek pattanásos?

Figyelt kérdés
Valaki tud olyan arckrémet (szárazság ellen, zsíros bőrre) amitől nem lesz pattanásos az arcom? Eddig nem volt olyan arckrém, amitől ne lettek volna pattanásaim, persze ez lehet hogy az én bőröm hibája, de gondoltam kiírom ide, hátha valakinek volt hasonló problémája és talált már rá megfelelő krémet.

2019. jún. 5. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Gyógyszertárba menj be, hátha adnak arcra is ilyen teljesen natúr krémet.

(A-vitaminos kézkrémet adnak, ami teljesen illat- és színezék mentes.)

2019. jún. 5. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Eucerin urea day cream, patikában kapható
2019. jún. 5. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nagyon érzékeny a bőröm és mindentől kipattogtam. Az egyetlen dolog ami bevált azok a hialuronsav tartalmú arckrémek. Nem csak hogy nem leszek tőle kiütéses, de sokkal szebb lett a bőröm. Elég sok hialuronsavas krémet kipróbáltam, mind bevált de az abszolút kedvencem a loreal hidra genius lett.
2019. jún. 5. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Neutrogena water gel
2019. jún. 5. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Skinsmart.hu-t ajánlom, vannak jó cikkek és minden bőrtípusra ajánlanak komplett rutint, illetve természetesen rendelni is tudsz.
2019. jún. 5. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Mindenképpen olyan krémet kell választanod amiben nincsenek allergizalo anyagok. Natúr kozmetikumokat keress, parfüm, színezék, illat anyag mentest, bizonyos olajok pl levendula is lehet allergén. A The Ordinarynak van egy sima natural hidrataloja hialuronnal az eléggé jó, próbáld ki.
2019. jún. 6. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!