Milyen arckrémeket ajanlotok zsíros, pattanásos, miteszeres arcbőrre?
Teafaolaj
De inkabb kremmanian nezz szet, sok velemenyt fogsz talalni ott:)
nekem a teafaolaj nem jött be,nem hatott és főleg hígítatlanul kimondottan büdös.
Én semmilyen normál krémet nem ajánlanék mert az csak ront (tapasztalat)..alapos tisztítás jó arctisztító géppel(foreo "dupe-ok" vagy calrisonic), ami elérhető:
jó omega 3 olaj(chia olaj, lenmag borágó olaj)
méregtelnítés
jók a retinolos krémek és a csipkebogyó olaj(estére, az is hámlaszt kicsit leviszi a pirosságot és van benne természetes retinol)
hallomásból tudom h ez a 2 termék is kiváló, persze nagyon drágák:
jó arcmaszkok amik tisztítanak
dermastamp, hosszútávra gondolkodva tényleg jó évi 5-6x alkalmazva szépen tölti fel a hegeket és a bőrt egyenletesebbé teszi, ránctalanná, a pólusokat szűkíti(erre én "electric derma pent" használok, ebay)
arcszauna heti 1x..10 perc simán aztán 10 perc olajjal(oliva ami jó)na az kitisztít az biztos, de kihoz minden a bőrben rejtőző problémát első körben, sokan ezért hagyják abba.
ha sminkelsz vagy fényvédőzöl akikor "kettős arctisztítás", először egy hidrofil olaj/krém tisztítás után sima, ez kitisztít mindent a bőrről..plusz én "makeup eraser"rel törlöm le a bőröm, kínából rendelve 250 ft-ért darabját, nagyon jók..ez amolyan pihe-puha mikroszálas kendő, tehát nem fog dörzsölni mint amit itthon kapni!
Plusz napi fényvédő ami nem zsíros és nincs tele alkohollal. biodermák jók vagy niod(de az baromi drága)
Remélem segítettem a nézelődésben..nem könnyű de vannak amik hatnak, tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!