Rengeteg hajam van, de nagyon vékony szálú. Hogy lehetne erősíteni?
Figyelt kérdés
Nagynéném nézte valamelyik nap a hajam, és megdöbbent, hogy régen nekem ennél sokkal vastagabb hajszálaim voltak, kimondottan vastag szálú hajam volt, mostanra pedig elvékonyodott nagyon. A hajam mennyiségén ez mit sem változtat, mert nagyon sok, és dús hatású, de aggasztóan vékonyak a szálak.Mitől lehet ez, és mivel tudnám erősíteni?2019. jún. 5. 06:42
1/5 anonim válasza:
Előszó is fontos, hogy mit eszel: protein, cink, Biotin bevitelétől szebb lesz a hajad. Pl. tojás, tejtermékek, olajos magvak stb.
Aztán fontos, hogy igyál elég folyadékot, ha napi egy üveg ásványvizet megiszol, már jó vagy.
Ajánlom még a növényi oljaos pakolásokat, pl. ricinusolaj, kókuszolaj. Ha nem vagy oljapárti, akkor a Garnier vegán hajpakolásait, azok is csodát művelnek.
Ja és próbáld kerülni hajmosáskor a forró vizet, a hajszárítót se max. hőerőre állítsd. Fa fésűk előnyben.
Hú, hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. :)
2/5 anonim válasza:
Első vagyok: az is fontos lehet, hogy szedsz-e hormontartalmú gyógyszert, és hogy milyet. Az is befolyásolhatja a hajad, a körmöd, a bőröd állapotát.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Fogamzásgátlót szedek egyébként, lehet, hogy az is befolyásolja.Folyadékfogyasztás, nagyjából az egészséges étrend megvan, lehet megpróbálkozom valami hajvitaminnal.
2019. jún. 14. 07:02
4/5 anonim válasza:
Az életkortól is függ. Nekem teljessen megváltozott a hajam a pubertás kor végével. Erős, vastag szálú, nyílegyenes hajam volt tinédzserként, most pedig inkább olyan mint kislány koromban, kb 5 évesen. Vékonyabb, enyhén hullámos.Szóval a hormonok is nagyon befolyásoljàk. Ha a mennyisége nem változott, szerintem nem kell aggódnod. Csináltass olyan frizurát amihez megfelelő a hajad, ami jól mutat rajtad.
5/5 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem, hogy én nem szedtem fogamzásgátlót.Illetve csak jóval ez után 25 éves koromban pár hónapig. De lehet hogy nálad az is közre játszik. Egyébként ha szabad megjegyeznem a fogamzásgátló tabletták nem valók egy nőnek sem szerintem. Főleg ha csak vki a nem kívánt terhesség miatt szedi. Ott van az óvszer, ha a pasi akar valamit, tessék felhúznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!