Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti szoktátok borotválni...

Fiúk! Ti szoktátok borotválni a mellkasotokat?

Figyelt kérdés
Ha igen,milyen gyakran?
2019. jún. 2. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Puhányok borotválják magukat meg a b.u.z.ik, de ha férfi akarsz lenni, csakis a forró gyanta, én legalábbis jól bírom, ami havi egyszer alkalmas!
2019. jún. 2. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem, hetero vagyok.
2019. jún. 2. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen,hozzáteszem ezt nem nemi identitása válogatja,válogathatja ugyan de nem jellemző.Én pl azt is megértem ha egy férfi a lábát gyantázza,focistáknál fontos is,meg akkor is ha tetkó van rajta,meg amk a legfontosabb ha zavar,vagy esetleg az élettársad/bnőd ráláttat hogy nem attraktív.Nekem pl elég erős a szőröm és ugyan ffias,de engem pl zavar,a 21.században nem is divat és így érzem magam vonzónak(ami a legfontosabb nemi identitástól függetlenül).

Röviden:igen és nem bzis.

2019. jún. 2. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Igen, én nyárra mindig leborotválom. Erős, sok szőröm van, ha azt akarom, hogy ne látszódjon, minden nap kell,de azért ilyen gyakran nem szoktam, olyan 3-4 naponta. Nem vagyok homár...
2019. jún. 3. 05:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem bnzis... Szerintem undorító, amikor puszilsz végig valakit és szeded ki a szádból a szörzetét.

Gyanta vagy borotva , hajnyíró mindegy.

A gyantáról tudni kell: Roncsolja a bőrt a tépés/nyújtás.

Párom nyírja kb 3 naponta (borotválkozástól kipattog)

S hetero páros vagyunk 😉 ő pedig férfiat pasi 😂 nem nyeszlett kis homi.

2019. jún. 3. 06:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne borotváljátok srácok, az annyira nem férfias.
2019. jún. 3. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

Vegyetek mar eszre magatokat mennyire hangoztatjatok, hogy igy meg ugy b*zis ez es az a dolog. Miert lenne? Ez is egy butasag amit valami okos ember kitalalt. Ne csinaljatok mar. Ez olyan mint hogy a ferfiak nem hasznalnak korrektort mi? Persze legyen csunya pattanas es mitesszer vorosen a fejeden. Lepjen mar tul az ilyeneken mindenki es nezzetek magatokba miert is hivtok egy-egy dolgot "b. Z.isnak" talan mert nincs annyi onbizalmad es tartasod, hogy ne erdekeljen mas homfob nem szamito velemenye??😅

Komolyan elegem van hogy mindenhol ezt latom, ez igy ez ugy b zis.. hagyjuk mar abba....

21L akinek nagyon elegem van ezekből a megkülönböztetésekből...

És nem, nem a saját nememhez vonzódom mielőtt valaki felhozná, csak szomorú, ami mondenhol megy...

2019. jún. 3. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt hangoztatja, hogy b...@zis, az nem jár strandra, nem figyeli a szokásokat. Manapság már sok férfi szőrtelenít és nem csak a fiatalok. Nincs ebben semmi rendkívüli ha valaki úgy azereti, megszabadul a bundától. Nem kell ezt túlreagálni.
2019. jún. 4. 08:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Erős,sűrű szőröm van,minden nap borotválom
2019. júl. 9. 23:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, én rendszeresen borotválom.
2019. aug. 5. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!