Fiúk! Ti szoktátok borotválni a mellkasotokat?
Igen,hozzáteszem ezt nem nemi identitása válogatja,válogathatja ugyan de nem jellemző.Én pl azt is megértem ha egy férfi a lábát gyantázza,focistáknál fontos is,meg akkor is ha tetkó van rajta,meg amk a legfontosabb ha zavar,vagy esetleg az élettársad/bnőd ráláttat hogy nem attraktív.Nekem pl elég erős a szőröm és ugyan ffias,de engem pl zavar,a 21.században nem is divat és így érzem magam vonzónak(ami a legfontosabb nemi identitástól függetlenül).
Röviden:igen és nem bzis.
Nem bnzis... Szerintem undorító, amikor puszilsz végig valakit és szeded ki a szádból a szörzetét.
Gyanta vagy borotva , hajnyíró mindegy.
A gyantáról tudni kell: Roncsolja a bőrt a tépés/nyújtás.
Párom nyírja kb 3 naponta (borotválkozástól kipattog)
S hetero páros vagyunk 😉 ő pedig férfiat pasi 😂 nem nyeszlett kis homi.
Vegyetek mar eszre magatokat mennyire hangoztatjatok, hogy igy meg ugy b*zis ez es az a dolog. Miert lenne? Ez is egy butasag amit valami okos ember kitalalt. Ne csinaljatok mar. Ez olyan mint hogy a ferfiak nem hasznalnak korrektort mi? Persze legyen csunya pattanas es mitesszer vorosen a fejeden. Lepjen mar tul az ilyeneken mindenki es nezzetek magatokba miert is hivtok egy-egy dolgot "b. Z.isnak" talan mert nincs annyi onbizalmad es tartasod, hogy ne erdekeljen mas homfob nem szamito velemenye??😅
Komolyan elegem van hogy mindenhol ezt latom, ez igy ez ugy b zis.. hagyjuk mar abba....
21L akinek nagyon elegem van ezekből a megkülönböztetésekből...
És nem, nem a saját nememhez vonzódom mielőtt valaki felhozná, csak szomorú, ami mondenhol megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!