Érdemes olyan nőnek tartós szőrtelenítőgépet venni? Akinek háromnaponta borotválni kell a lábát, mert annyira erős a szőre.
Én ilyet használok és nekem bevált. Viszont ha tartós eredményt szeretnél elérni sokszor meg kell ismételni a folyamatot.
Nekem láthatóan kikopott
Véletlen elküldtem bocsi :D
Szóval nekem láthatóan kikopott és kevesebb lett a szőröm.
3 nappal tök jó vagy, nekem is olyan volt, hogy este leborotváltam, reggel (de délben már biztosan) már szúrt. Plusz durva szőrbenövés, pedig fertőtlenítettem, radíroztam. Epilátorral ugyanez, a gyantát meg nem szerettem, mert ugye azzal meg kell várni, hogy nőjön a szőr.
Philips ipl gépem van, akcióban vettem, a legalapabb típus.
Valóban hatásos, de nem teljesen lettem szőrmentes, viszont tényleg nagyon kiritkult, elvékonyodott tőle a szőr, ahol kinő, ott is szőke pihék vannak többnyire (előtte jó sötét szőröm volt). Viszont ha egy hónapnál tovább nem használom (fenntartó kezelés),akkor nekem már nő ki. De még mindig a legjobban ez vált be nekem.
Ja, a szőrbenövésen javított, de sajnos nem küszöbölte ki teljesen, pedig az lett volna a fő cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!