Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Voltam kozmetikusnál, nagy...

Voltam kozmetikusnál, nagy kezelésen, csinált valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kozmetikusnál nagy kezelést kértem, mert szeretnék mezoterápiát csináltatni. A kozmetikus hölgy ajánlotta először a nagy kezelést, majd egy hét múlva mehet a mezoterápia. A bőröm kombinált, de inkább zsíros, sajnos rengeteg mitesszerem van, és alapozót is rendszeresen használok.

Na most, a nagy kezelés után ugyan úgy nézett ki az arcbőröm, mint előtte: rengeteg kis apró homoszem méretű pötty, amik az alapozó felkenése után mégjobban kitűntek (alapozó nélkül is látszanak, kis apró bőrszínű pöttyök, talán mitesszer)

Ez így nem jó, gondolom. Tehát az alapozót rákenve ilyen a bőröm. Nem lehet ezt valahogy lecsiszolni, vagy mit csináljak vele? Azt hittem a kozmetikus megoldja, de csak nagy piros pöttyök lettek rajtam, a nyomkodás helyett. Váltsak kozmetikust, vagy kihez forduljak?

Köszönöm.

2019. jún. 1. 13:50
 1/3 A kérdező kommentje:
* nyomkodás helyén, nem helyett
2019. jún. 1. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Az összes comedót nem tudja kitísztitani.

A piros foltok termèszetesek, pàr nap múlva szebb lessz a bőröd.

Ha pedig nem, akkor tényleg keress egy màsik kozmetikust!

2019. jún. 1. 15:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A pirosság kezd elmúlni. A komedókkal mit lehet kezdeni?
2019. jún. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!