Mi a véleményük azoknak akik voltak már tini kezelésen kozmetikusnál? Tapasztalatok?
Barátnőm egyszer volt, de azóta is átkozza a kozmetikust.
Már 6 hónapja nem gyógyulnak be neki. Pedig a kezelés előtte nem volt ilyen vészes a helyzet.
Ha mitesszereket akarod eltüntetni akkor havonta 1-2 alkalommal kell menni és 5-6 alkalom után már talán majdhogynem teljesen eltűnnek a mitesszerek. Persze lehet, hogy neked előbb, később attól függ mennyi vészes a helyzet.
Majd mondd neki, hogy mikor mész strandra és hogy kíméletesen próbálja már vagy valami, mert fontos lenne, hogy elmúljon. Egyébként a pirosság elmúlik, max picit leszel néhol heges, úgy értem gombostűfejnyi kis dolgok, esetleg hámlik az arcod de ez nem észrevehető. Ne foglalkozz vele, gondolom ahová mész ott úgysem ismernek sokan, érezd jól magad! ;) és szerintem nem lesz vészes a helyzet, mások sokkal csúnyábban tudnak kinézni, szóval ne aggódj ha esetleg picit meglátszik még a kezelés.
Alapozót, korrektort ha gondolod használhatsz, de szerintem jobban jársz, ha nem raksz magadra semmit, max fényvédőkrémet, abból van színezett is. Ha maradnak hegek naponta többször fertőtlenítsd pici alkohollal, vagy arctonikkal. Ha hámlik rakj rá neogranormont egy keveset. Ezek gyorsan rendberakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!