Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növesszem a hajam?

Hogyan növesszem a hajam?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon lassan nő, sőt mintha egy hosszúságnál alig nőne. Miket használjak hogy tényleg nőjön?
2019. máj. 27. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ricinus olaj
2019. máj. 27. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
2019. máj. 27. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ezek segítettek, de persze mindenkinek más és más jöhet be:

A legfontosabb,hogy előzd meg a haj sérülését/töredezését. Ha már megvan a baj és nagyon tört a hajvég, azt sajnos le kell nyisszantani, mert csak ront az összképen:D Nem tudom vasalod/göndöríted-e a hajad, de sajnos azzal le kell állni ha nem is teljesen, de korlátozni kell.

Hajmosáskor sampon csak a fejbőrre vidd fel, alul száríthatja a hajat. Balzsamot mindig használj, vagy esetleg pakolást, lehetőleg olajosat. A keratin tartalmú termékek néha többet ártanak, mint használnak, szóval inkabb természetes termékek után nézz. De pakolásnak tökéletes a szűz kókuszolaj is. Vizesen ne fésüld és ne dörzsöld a hajat! Én csak felitatni szoktam finoman a nedvességet. Van hogy nem is szárítom,hanem hagyom megszáradni (pedig derékig ér:D ) vannak nagyon jó száraz hajra is használható olajok, nekem az Elseve olajai például beváltak, de az Inecto kókuszolaja is jó.

Emellett étrend is befolyásolja, vitaminokra figyelni kell, elegendő folyadékbevitelre is, mivel nem csak a hajat, a bőrödet is ez hidratálja. Vannak ilyen-olyan szépség/hajkapszulák de én még nem próbaltam, nem vagyok híve.(:

Remélem ez segít(: Ja és ha olajozod a hajad: fejbőrmasszázs. Nekem segített.

2019. máj. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!