Győrbe szeretnek egy jo fodraszatot es kozmetikust, nem tul dragat. Van kedvenc helyetek ahova visszajartok, jok is es nem tul draga?
A győri árkádban van Zsidró hajszalon:) Nekem tetszik vittem egy képet és ugyanolyan lett pedig más fodrász is nyirt a szalonba.. aki ottvan az hidd el profi és elégeett leszel..az árakra nem emléxem:( azóta voltam a pestibe is ott asszem 3-4000 de úgy emléxem 7000 volt győrbe de ez egyáltalán nem biztos szerintem inkább néz meg a honlapon. Kozmetikust sajnos nemtudok én falusi vagyok és a nagynéném (34)(pesti mesteribe tanult) szokott megnyomkodni teljesen megtisztitja az arcom másnapra meg egyszerűen fantasztikus..de mind1 szerintem keress egy jó szalont ami tiszta és azér valahogy kinéz ezek álltalában megbízhatok ésha a pattanásaiddal van gon akkor szólj a kezelés elött hogy a miteszereket is nyomja ki..nagyon sokan mégha szólsz se nyomják ki.. a pattanások a nagyok amik jól kiemelkednek és álltalában fájnak nekem olyanból nagyon kevés van a miteszer pedig azok a kicsi kis idegesítők amik százasával jönnek ki:S
Bocs ha hosszú lett csak segíteni próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!