Vegyi festés henna után?
Jó ideje khadi hennaport használok, mogyorobarnát. Eleinte nagyon szép fényes barna, fényben vöröses színe lett. Aztán ahogy festettem egyre többször, marcsak sötét barna lett belőle első 2 nap szép fényes.
2 hónapja átértem a vörös hennára ugyanebből az árnyalatból, az első alkalommal hajtonel volt neki vörös arnyalata pár napig, aztán most befestettem és tok sötét barna az egész. Bár az is igaz, hogy most csak max 1 órát hagytam hatni, de nem tetszik a végeredmény, vöröses barna hajat szeretnék.
Úgyhogy arra gondoltam, hogy vegyi festékkel befestetem, abból nagyin sok olyan van, ami nagyon tetszik, csak nem akarok 2 hónapot várni.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Tényleg kell várni pár hónapot vagy nyugodtan befesthetem, főleg így talán, hogy ez a mai festés kb olyan a hajamon, mintha nem csináltam volna vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!