Le fog "égni" a hajam?
Az eredeti hajszínem világos barna és szőkés.Legelsőnek kb 1 éve volt festve szőkére de csak melírozva.kb 1-2 hónapja újra volt festve mert le volt nőve nagyon és kopott is volt már.Ez már kicsit extrémebb volt,jóval,szőke helyett ezüst volt benne.Tudni kell,hogy mesterfodrászhoz járok es minőségi munkát végez,vigyáz a hajamra.De nem voltam megelégedve vele,nem tetszett a szín(nem állt jól),és shwarzkopf live lila festékkel magamnak átfestettem az egészet.De még előtte rózsaszin szinezőt is hasznaltam.Csak úgy megoldható,hogy hagyom lenőni,vagy pedig leszívatom.Szerintetek nagyon tönkretenné a hajam??
Már sokat kopott,..ahol az eredeti hajszínem van a barna felül csak ott nem kopik.

Nem fog leégni a hajad. Bár én nem vagyok fodrász. Ajánlom, hogy menj el hozzá. Segíteni fog.
Az elsőre meg ne hallgass, csak a rosszindulat beszél belőle.

Igaza van az elsonek es en sem vallalnalak el ujbol
Egyebkent ha csak szinezovel festetted azt elvileg a szoke festeknek is lekene marnia nem csak a szokitonek.

A legjobb ha par hetig most beken hagyod mert ha nem is eg le, szet fog torni az egesz ha eddig meg nem karosodott annyit.
Moss hajat head n shoulderssel vagy hogy irjak, en szamuztem 4 eve a furdobol mert kimarta a hajfestekemet lekoptatta teljesen a hajamat.

Ne szivasd le. Hiába nem színező volt a lila, akkor is nagyon ki fog kopni.Szerintem rásegíthetsz kamilla teával meg citromlével. Ha már nagyon kikopott én akkor mennék el egy fodrászhoz és ott beszélném meg vele, hogy milyen színt akarok,hogy szeretném elérni,hoznék-e érte áldozatokat pl. tartós festéknél jobban szétszedni a hajad, de cserébe tartósabb az eredmény.Vagy pl ha le akarod növeszteni,de nincs hozzá türelmed,hogy olyan csúnya legyen akkor én ha már kellően kikopott akkor színezőzném.
(Én meg pl most a kémiai vörösömet növesztem le hennával)
Amúgy szerintem meg nagyon durva, hogy kidobott a fodrásza. Mit mondott? Oké, hogy elszúrtadd a hajad,de akkor is, a tiéd, azt csinálsz vele otthon,amit akarsz, pl ha most frufrut vágnék magamnak otthon, és másnap mennék a fodrászhoz hogy elcs*sztem és javítsa ki akkor az lenne a dolga, h kijavítja pénzért,nem az,hogy kirak. Én a helyébe elmondtam volna,hogy elbaltáztad, meg hogy nem vállalok garanciát így rá,hogy nem megy tönkre a hajad a szívatás/festés után,de ennyi, nem az,hogy kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!