Nagyon szőrös a lábam, mit csináljak vele?
Ne viccelj már. A fanszőrzetet megértem, praktikus okból sokan vágják. A hónalj is oké. Nincs különösebb jelentősége. Na de a lábat mi a fenének szőrteleníteni egy férfinak? Főleg egy szőrös típusnak?! Szerintem nagyon gáz.
Járj gyúrni, meg fognak veszni a csajok az izmos és szőrös testedért. Ha leszőrteleníted, a 2/3 csak vigyorog majd rajtad és szánakozik.
Nekem is ugyanez volt a problémám. Serdülő ként nagyon zavart az erős és dús szőrzetem.
Az évekkel ez eltűnik, ma már elfogadtam, sőt büszke vagyok rá.
Ha ritkítani akarod, ne borotvált használj. Nem azért mert erősebb lesz, hanem mert amikor kinő, akkor szúrni fog, amíg rövidebb.
A gyantánál ez nincs meg, ott puhán nő ki újra.
De jó megoldás a hajnyíró is, amít írtak sokan. Azzal megritkíthatod/ rövidebbre veheted, olyanra ami neked elfogadható.
Ugyenezzel a problémával küzdöttem a te korodban.
Megoldás : Hajnyíró. 5 mm-re levágod,és sokkal jobban fogod magad érezni. Hozzáteszem mai napig minden nyáron így csinálom rövidgatyás időszakban,és a kutya sem veszi észre hogy szándékosan van visszavágva.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!