Nyáron megyek 1 hetes táborba nagyon szőrős a lábam ha leborotválom előző nap mielőtt megyek kibír egy hetett?
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 21:16
2/9 anonim válasza:
Ha mindkettőt leborotválod akkor kb. 8 napig nem látni. Én azért a biztonság kedvéért csak az első három nap alatt engedném, hogy valaki is megsimogassa.
3/9 anonim válasza:
Hát ez attól is függ, hogy milyen sötét a szőr a lábadon, de valószínű, hogy nem bír ki annyit. Ha egyáltalán nem akarsz vele foglalkozni, akkor gyantáztasd le vagy használj epilátort :)
4/9 anonim válasza:
Bevallom, még sose borotváltam a lábam tábor előtt. Pedig volt, hogy 3 is volt egyetlen nyáron.
Ja igen: 50/F
És még egy kérdés: ki a f@x dumálta bele a nőneműekbe, hogy borotválják a lábukat?
5/9 anonim válasza:
Egyénfüggő, de többségünknek tuti nem. Nekem már néha másnap szörnyű, de harmadnap tuti. Amúgy teszteld le, leborotválod és megnézed minden nap egy héten át, milyen :)
Vidd magaddal és próbáld meg zuhanyzáskor leborotválni, vagy ha senki nem látja... de az utóbbitól a gyanta jobb megoldás.
6/9 anonim válasza:
Nekem erős,fekete szőr van rajta,ha leborotválom reggel,estére már látszik és szúr,viszont én elfogadtam, hogy ilyen és nem görcsölök miatta,a lényeg hogy ne legyen nagy a szőr, a borosta annyira nem zavar. Am a táborban is lehet borotválni, nem te leszel az első.
7/9 anonim válasza:
Viszel egy borotvát magaddal. Nem hinném, hogy bekerülsz az újságokban, ha egyszer leborotválod a zuhanyzóban.
8/9 anonim válasza:
Nekem erős,fekete és nagyon sok szőr van rajta,ezért minden nap borotválom nyáron. Én a táborban is minden reggel leborotváltam a közös zuhanyzóban. Csak első nap volt ciki,aztán már természetessé vált.
9/9 anonim válasza:
Szerintem inkabb vegyel hideg gyantat es azzal az ilyen 4 hetig kibirja vagy tobb es nem is anyira fajdalmas ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!