Teafaolajat hogy kell használni?
Figyelt kérdés
Vettem egy cseppentőset. Arcra szeretném elsosorban. Eloszor ugy probaltam tenyerembe cseppentek es ugykenem el, de nemhinnem ez a jo hasznalat. Van egy szemcses borradirom, ha abba mikor kezemre nyomok cseppentek, 3 cseppet vagy valamennyir es ugy kenem el aztan mosom le egybol, ugy hasznal?2019. máj. 20. 21:36
1/1 anonim válasza:
Itt le van írva minden. Nekem először kozmetikus mondta, hogy jó pattanásokra, de csak azokra kenjem, mert erős. Én fülpiszkálót mártottam bele/arra csöppentettem és úgy kenegettem be vele. Próbáltam hajra is, ahogy a cikkben van, egész jót tett, mert valamennyire szabályozta, hogy ne zsírosodjon annyira. Egy idő után mindkét használati módot elhagytam. Szerencsére a pattanásaim is visszafogták magukat és a hajam sem olyan mint volt. Én a szagát kifejezetten nem szerettem, túl erősnek találtam, de ezen kívül egész jó hasznát vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!