Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szemtus mindenkinek jol all?

A szemtus mindenkinek jol all?

Figyelt kérdés
kicsi, kek szinu szemeim vannak, szokes hajam.. valahogy kiszeretnem emelni a szemeimet.azt tudom h fekete szemceruzaval ha huzok alulra vonalat, megjobban kicsinyitti, es ha fekete tussal probalnak felulre huzni? jol allna? vagy az is kicsinyittene a szemem? esetleg valami jo sminket tudnatok ajanlani?
2008. nov. 11. 21:26
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, rossz helyre irtam a kerdest, de ha tudtok segitteni legyszi irjatok! koszi
2008. nov. 11. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem inkább nagyítaná... a lényege, hogy alulra ne húzz semmit!
2008. nov. 11. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Konturozd a szemed, vagyis alul is felul is huzz csikot,az kiemeli es nagyon szep lesz. En ugy szoktam hogy alul ceruzaval, felul tussal.
2008. nov. 11. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:
hat akkor alulra huzzak vagy ne?:) es alulra hallottam olyat h feher ceruzaval huznak vonalat.. az rajtam segittene?
2008. nov. 11. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

A felső szempillasort húzd ki, de szerintem eleinte inkább szemceruzával, mert a tus használatát jól be kell gyakorolni :)

A vonalat próbáld úgy húzni, hogy teljesen "kitöltse" a szempillád és maga a vonal közötti részt. Ha elsatírozod, természetesebb lesz. A satírozáshoz gumis végű ecsetet használj, az lesz a legjobb- nekem a kozmetikusom ajánlotta, és tőle is kaptam :)

A fültisztító pálcikát szokták még javasolni, de az túl sok festéket szed le satírozáskor, és így hiányos lehet a vonal.

Az alsó vonalhúzás is lehetséges, csak trükközz! Itt is a szempillasort húzd ki, annak is csak a külső részét, mondjuk a pillasor egynegyedét! És ezt is elsatírozhatod egy kicsit.

Én a tartósság kedvéért még egy kis szemhéjporba pöttyintett applikátorral át szoktam húzni.

A fehér szemceruza jó ötlet! :)

2008. nov. 12. 00:01
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom, megprobalom elsajattitani :)
2008. nov. 12. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!