A szemtus mindenkinek jol all?
A felső szempillasort húzd ki, de szerintem eleinte inkább szemceruzával, mert a tus használatát jól be kell gyakorolni :)
A vonalat próbáld úgy húzni, hogy teljesen "kitöltse" a szempillád és maga a vonal közötti részt. Ha elsatírozod, természetesebb lesz. A satírozáshoz gumis végű ecsetet használj, az lesz a legjobb- nekem a kozmetikusom ajánlotta, és tőle is kaptam :)
A fültisztító pálcikát szokták még javasolni, de az túl sok festéket szed le satírozáskor, és így hiányos lehet a vonal.
Az alsó vonalhúzás is lehetséges, csak trükközz! Itt is a szempillasort húzd ki, annak is csak a külső részét, mondjuk a pillasor egynegyedét! És ezt is elsatírozhatod egy kicsit.
Én a tartósság kedvéért még egy kis szemhéjporba pöttyintett applikátorral át szoktam húzni.
A fehér szemceruza jó ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!